Nederlands toerisme in Georgië stijgt 60 procent door Wie is de Mol?


Foto: Screenshot uit seizoen 18, aflevering 2


NIEUWS - Vorig jaar diende het Oost-Europese Georgië als decor van het achttiende seizoen van Wie is de Mol?. En die achtergrond beviel de Nederlandse tv-kijker wel. Het Nederlands toerisme naar Georgië nam na de uitzendingen namelijk met maar liefst zestig procent toe.

Na een spectaculaire opening in diverse landen kwamen de kandidaten van seizoen 18 samen in Georgië. Hier vervolgden zij de rest van het spel de jacht op de Mol. Ze reisden langs bijzondere steden, spectaculaire bergen en gemoedelijke dorpjes. Jaloersmakende beelden, moet de Nederlandse televisiekijker gedacht hebben. Het Nederlands toerisme in Georgië nam dit jaar namelijk met zestig procent toe. Dit meldt de website verkeersbureau.info.


Ketevan Kasrashvili, van het verkeersbureau in de Georgische hoofdstad Tbilisi is blij met deze explosieve stijging. "Het is ongekend wat Wie is de Mol? voor ons heeft gedaan op de Nederlandse markt", zegt ze, "Toen we de eerste gesprekken voerden met de mensen van het televisieprogramma begrepen we wel dat de show erg populair is in Nederland, maar dat de bezoekcijfers zo zouden stijgen, hadden we ons niet voor mogelijk gehouden".


Dat Georgië een bijzonder land is, hadden de makers van Wie is de Mol? ook door. Hun oorspronkelijke plan was namelijk om het seizoen voor de helft op te nemen in Georgië en de andere helft in Kroatië. Maar ze waren zo onder de indruk van de diversiteit van het land, dat ze er voor kozen om het hele seizoen in Georgië op te nemen.


Het Georgische verkeersbureau hoopt deze stijgende lijn door te kunnen zetten. Zou Colombia volgend jaar ook zo'n enorme toename meemaken?Bron: Verkeersbureau.info

GERELATEERD

TAGS

Wie is de Mol?
Tunnelvisie, nieuws over Wie is de Mol?
  • White Twitter Icon
  • White Facebook Icon
  • Social Instagram wit

© Tunnelvisie 2013 - 2020

Het is niet toegestaan om zonder toestemming tekst of afbeeldingen van deze website te dupliceren.

- Tunnelvisie, dé website met nieuws over Wie is de Mol? -

  • Twitter_Diep
  • Facebook_Diep
  • Insta_Diep
  • YouTube_Diep
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now