Tunnelvisie is de meest uitgebreide nieuwswebsite over Wie is de Mol? die er is. Op deze website lees je naast nieuwtjes ook nog exclusieve interviews met kandidaten en crewleden, recaps, recensies, prijsvragen en nog veel meer.

Geschiedenis

In de aanloop naar het veertiende seizoen van Wie is de Mol? werd Tunnelvisie opgericht, toen nog in de vorm van een online tijdschrift. Het werd opgericht door drie vrienden die allemaal gek zijn van Wie is de Mol?. Het idee hiervoor ontstond uit een grapje tussen twee van hen. Hoe zou een tijdschrift over Wie is de Mol? er uitzien? Dit idee werd een tijdje vergeten, tot eind 2013. Toen werd de knoop doorgehakt en zag Tunnelvisie het levenslicht.

Drie seizoenen lang werd er iedere week een tijdschrift ontworpen, compleet met nieuwsberichten en vaste rubrieken. Maar na het zestiende seizoen van Wie is de Mol? besloot de redactie, die intussen uit vier leden bestond, dat dit werk te tijdrovend was om mee door te gaan. Maar stoppen zagen ze niet zitten. Daarom lieten ze het tijdschrift vallen en gingen door als nieuwswebsite.

In 2017, in de aanloop naar het achttiende seizoen van Wie is de Mol? en daarmee het vijfde seizoen van Tunnelvisie, breidde de website uit. Tunnelpedia werd opgericht.

Redactie

De redactie van Tunnelvisie bestaat uit vier leden. Jasper, Rosanne en Femke zitten er al vanaf het eerste seizoen van Tunnelvisie in. Een jaar later kwam Saskia daar ook nog bij. Na het zeventiende seizoen van Tunnelvisie stopte Femke na vier jaar bij Tunnelvisie. Rämon nam haar plek in.

Meer info over Tunnelvisie vind je op www.widmtunnelvisie.nl.

Logo Tunnelvisie

Logo Tunnelvisie

Foto: Tunnelvisie

Logo Tunnelpedia

Logo Tunnelpedia

Foto: Tunnelpedia

Uitgaven Tunnelvisie | Seizoen 16

Uitgaven Tunnelvisie | Seizoen 16

Foto: Tunnelvisie

Uitgaven Tunnelvisie | Seizoen 15

Uitgaven Tunnelvisie | Seizoen 15

Foto: Tunnelvisie

Uitgaven Tunnelvisie | Seizoen 14

Uitgaven Tunnelvisie | Seizoen 14

Foto: Tunnelvisie

Tunnelvisie

Website

De nieuwssite over Wie is de Mol?

Laatste update: 4 april 2018