NIEUWS

Onder deze kop vind je alle artikelen met nieuws over Wie is de Mol?, MolTalk en andere aan Wie is de Mol? gerelateerde zaken.

ARTIKELEN

20/05/2020

Foto: Tunnelvisie

NIEUWS - Op deze website en onze kanalen hebben we zeven seizoenen lang gespeurd naar de Mol. De ene keer met meer succes dan de andere. Maar aan al het moois komt een eind. En zo ook aan Tunnelvisie. We hebben namelijk besloten om te stoppen.

Het begon allemaal in 2013, toen drie vrienden bedachten hoe het zou zijn om een online tijdschrift te maken over Wie is de Mol?. En vanaf seizoen 14 van het programma we...

01/05/2020

Foto: Tunnelvisie / Jasper

NIEUWS - Dit jaar verloopt alles ook voor de Molloten anders dan anders. De ontknoping van seizoen 20 vond plaats zonder publiek en de fandag werd afgelast. De gebruikelijke veiling werd hierdoor verplaatst naar het internet. Maar desondanks leverde die toch een mooie bedrag op voor het goede doel.

Dit jaar kon de Wie is de Mol? Fandag niet doorgaan in verband met het Corona-virus. En daardoor kon ook...

26/04/2020

Foto: VIER

NIEUWS - Het hoge woord is eruit. De Vlaamse Mol van 2020 is bekend. Na een lange tocht vol leugens en bedrog door het mooie Griekenland mocht deze saboteur eindelijk uit de schaduw stappen.

Het was tot het einde spannend. Maar de Mol mocht zich vandaag eindelijk bekendmaken. Lange tijd was het de vraag of het bankbediende Jolien, advocaat Bart of studente Alina was. Het bleek de laatste. Alina heeft drie weken lang h...

19/04/2020

Foto: Wie is de Mol?

NIEUWS - De Corona-crisis zorgde er eerder al voor dat de ontknoping van Wie is de Mol? 2020 zonder publiek plaatsvond en de Fandag werd afgelast. Maar nu is het ook de vraag of seizoen 21 van de serie wel kan worden opgenomen.

Het zijn voor iedereen spannende tijden. Ook voor de makers van Wie is de Mol?. Want kunnen zij straks nog wel het nieuwe seizoen opnemen? De opnames vinden normaal gesproken plaats r...

27/03/2020

Foto: Sat.1

NIEUWS - Het format van De Mol is in de loop der jaren aan een hoop landen verkocht. Maar momenteel is het maar in drie landen succesvol. Daar komt nu misschien nog een land bij, nu het programma ook in Duitsland weer een comeback zal maken.

Van het jaar 2000 tot 2001 werd in Duitsland Der Maulwurf - Die Abenteuershow uitgezonden. Daarmee is Duitsland een van de achttien landen waar het format van De Mol op televisie...

15/03/2020

Foto: Screenshot uit seizoen 20, aflevering 10

NIEUWS - De ontknoping van Wie is de Mol? vond gisteravond voor het eerst sinds 2015 plaats zonder publiek. Dit vanwege het Corona-virus. Maar deze opzet lijkt juist enorm in de smaak te vallen. Dat blijkt uit meerdere polls en reacties op sociale media.

Het Vondelpark in Amsterdam stroomt tijdens de laatste aflevering van Wie is de Mol? steevast vol met Molloten die met eigen ogen...

14/03/2020

Foto: AVROTROS

NIEUWS - De Mol is ontmaskerd en het twintigste seizoen is daarmee ten einde. Maar de uitzending eindigde met een wel heel bijzondere aankondiging. Na de zomer keert Wie is de Mol? namelijk weer terug met een extra seizoen.

Wie is de Mol? zendt uit van januari tot maart. Maar dit jaar zal er ook na de zomer een seizoen op tv te zien zijn. Een extra seizoen. Maar wat gaat dat seizoen inhouden?

Wordt het een regulier...

14/03/2020

Foto: AVROTROS

NIEUWS - Na een wekenlange zoektocht is het antwoord op de vraag 'Wie is de Mol?' eindelijk bekend. Zanger Rob Dekay werd als Mol ontmaskerd. Presentator Buddy Vedder had dat door en wint de pot met geld.

Het was een bijzondere finale. In plaats van drie finalisten, telde dit seizoen er maar liefst vier: presentator Buddy Vedder, presentatrice Miljuschka Witzenhausen, voetballer Nathan Rutjes en zanger Rob Dekay....

13/03/2020

Foto: Screenshot uit de Oranje Leeuwinnen-editie van Wie is de Mol?

NIEUWS - Wie is de Mol? loopt bijna op haar einde en De Mol is net van start gegaan. Maar er is onverwachts nog een derde Mol-serie verschenen. Vijf Oranje Leeuwinnen gaan de strijd aan met de Mol in hun midden in een nieuwe Youtube-reeks. 

Wie is de Mol? is een succesvol format. En het is dus ook niet gek dat er vele fanseries gemaakt zijn. De KNVB doet daar no...

12/03/2020

Foto: AVROTROS

NIEUWS - Het Corona-virus slaat om zich heen en de gevolgen zijn inmiddels ook voelbaar voor het publiek van Wie is de Mol?. Want in navolging van de laatste ontwikkelingen zal de ontknoping van Wie is de Mol? zonder publiek plaatsvinden en wordt de Fandag afgelast.

Het was afwachten of de live-ontknoping nog door zou gaan in, verband met het Corona-virus. Maar vandaag heeft minister Bruins van Medische Zorg beken...

Please reload

Wie is de Mol?
Tunnelvisie, nieuws over Wie is de Mol?
  • White Twitter Icon
  • White Facebook Icon
  • Social Instagram wit

© Tunnelvisie 2013 - 2020

Het is niet toegestaan om zonder toestemming tekst of afbeeldingen van deze website te dupliceren.

- Tunnelvisie, dé website met nieuws over Wie is de Mol? -

  • Twitter_Diep
  • Facebook_Diep
  • Insta_Diep
  • YouTube_Diep
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now