SEIZOEN 20 (2020)

China

Hier vind je alle artikelen over het twintigste seizoen van Wie is de Mol?.

Seizoen 20 speelt zich af in China.

ARTIKELEN

01/05/2020

Foto: Tunnelvisie / Jasper

NIEUWS - Dit jaar verloopt alles ook voor de Molloten anders dan anders. De ontknoping van seizoen 20 vond plaats zonder publiek en de fandag werd afgelast. De gebruikelijke veiling werd hierdoor verplaatst naar het internet. Maar desondanks leverde die toch een mooie bedrag op voor het goede doel.

Dit jaar kon de Wie is de Mol? Fandag niet doorgaan in verband met het Corona-virus. En daardoor kon ook...

15/03/2020

Foto: Screenshot uit seizoen 20, aflevering 10

NIEUWS - De ontknoping van Wie is de Mol? vond gisteravond voor het eerst sinds 2015 plaats zonder publiek. Dit vanwege het Corona-virus. Maar deze opzet lijkt juist enorm in de smaak te vallen. Dat blijkt uit meerdere polls en reacties op sociale media.

Het Vondelpark in Amsterdam stroomt tijdens de laatste aflevering van Wie is de Mol? steevast vol met Molloten die met eigen ogen...

14/03/2020

Foto: AVROTROS

NIEUWS - De Mol is ontmaskerd en het twintigste seizoen is daarmee ten einde. Maar de uitzending eindigde met een wel heel bijzondere aankondiging. Na de zomer keert Wie is de Mol? namelijk weer terug met een extra seizoen.

Wie is de Mol? zendt uit van januari tot maart. Maar dit jaar zal er ook na de zomer een seizoen op tv te zien zijn. Een extra seizoen. Maar wat gaat dat seizoen inhouden?

Wordt het een regulier...

14/03/2020

Foto: AVROTROS

NIEUWS - Na een wekenlange zoektocht is het antwoord op de vraag 'Wie is de Mol?' eindelijk bekend. Zanger Rob Dekay werd als Mol ontmaskerd. Presentator Buddy Vedder had dat door en wint de pot met geld.

Het was een bijzondere finale. In plaats van drie finalisten, telde dit seizoen er maar liefst vier: presentator Buddy Vedder, presentatrice Miljuschka Witzenhausen, voetballer Nathan Rutjes en zanger Rob Dekay....

13/03/2020

Foto: Screenshot uit seizoen 20, aflevering 9

Daar zijn we dan. De laatste Follow the Money van dit seizoen. We gaan kijken wat de kandidaten van de laatste opdrachten hebben gebakken en wat de eindstand van de pot zal gaan worden.

Aflevering 8

Opdracht 1 - Kettingreacties

Bij deze opdracht kunnen de kandidaten €1.650,- verdienen door in een bepaalde volgorde op verschillende kleuren fietsen te rijden en daarna te finishen. Hoe me...

12/03/2020

Foto: AVROTROS

NIEUWS - Het Corona-virus slaat om zich heen en de gevolgen zijn inmiddels ook voelbaar voor het publiek van Wie is de Mol?. Want in navolging van de laatste ontwikkelingen zal de ontknoping van Wie is de Mol? zonder publiek plaatsvinden en wordt de Fandag afgelast.

Het was afwachten of de live-ontknoping nog door zou gaan in, verband met het Corona-virus. Maar vandaag heeft minister Bruins van Medische Zorg beken...

11/03/2020

Foto: Screenshot uit seizoen 20, aflevering 1

EXTRA - Wie is de Mol? zit altijd boordevol met hints naar de Mol. Maar dit jaar konden de Molloten ook nog naar iets anders speuren. Namelijk naar easter eggs die verwijzen naar oude seizoenen van het programma. Wie is de Mol? viert namelijk haar twintigste verjaardag. En dit zijn ze.

Geldbriefjes

Speciaal voor deze editie van Wie is de Mol? mochten de fans van het programma de geldb...

10/03/2020

Foto: Screenshot uit seizoen 20, aflevering 9

RECAP - Het is de laatste kans om de Mol te ontmaskeren. Zit je nog in twijfel over wie het kan zijn? Dan kunnen de verborgen aanwijzingen misschien het laatste zetje in de juiste richting zijn. Dit zijn de mogelijke hints naar de Mol in aflevering 9.

'Sturen'

De titel van aflevering 9 is 'Sturen'. Nathan kon de eerste opdracht makkelijk sturen, omdat hij als penningmeester mocht bepa...

09/03/2020

Foto: Screenshot uit seizoen 20, aflevering 9

RECAP - Het spel is gespeeld en het wachten op de uitslag is begonnen. Wie van de vier finalisten is de winnaar van het spel? En nog belangrijker: wie was al die tijd al de Mol? Kunnen we van aflevering 9 nog iets wijzer worden? Laten we eens kijken.

We pakken de draad weer op na de executie van Leonie, de hoofdverdachte van de groep. We zien de kandidaten compleet verslagen op zoek...

06/03/2020

Foto: AVRO

INTERVIEW - Ook dit seizoen interviewen we oud-kandidaten over hun deelname aan Wie is de Mol?. Hoe kijken ze erop terug? Deze week spraken we presentatrice Karin de Groot. Zij was de zevende afvaller van seizoen 11, dat zich afspeelde in El Salvador en Nicaragua.

Hoe kijk je terug op je deelname destijds?

Als ik terugdenk aan hoe het voor mij was, dan blijft het nog steeds een van de meest bijzondere dingen die ik ooi...

Please reload

Wie is de Mol?
Tunnelvisie, nieuws over Wie is de Mol?
  • White Twitter Icon
  • White Facebook Icon
  • Social Instagram wit

© Tunnelvisie 2013 - 2020

Het is niet toegestaan om zonder toestemming tekst of afbeeldingen van deze website te dupliceren.

- Tunnelvisie, dé website met nieuws over Wie is de Mol? -

  • Twitter_Diep
  • Facebook_Diep
  • Insta_Diep
  • YouTube_Diep
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now