top of page

OVER TUNNELVISIE

Welkom op www.widmtunnelvisie.com!

Dit is de meest uitgebreide website met nieuws over Wie is de Mol?. Hier vertellen wij je alles wat er rondom het programma gebeurt, bespreken we onze verdenkingen en vullen we de afleveringen van Wie is de Mol? aan met leuke extra's als interviews met (oud-)kandidaten, tips of recensies.

Tunnelvisie is begonnen in een heel andere vorm. Het was eerst namelijk een online tijdschrift dat aan het begin van het veertiende seizoen van Wie is de Mol? haar debuut maakte. Dit magazine kwam wekelijks uit, gedurende drie seizoenen van Wie is de Mol?. Na het zestiende seizoen, en daarmee het derde seizoen van Tunnelvisie, wordt het tijdschrift omgeruild voor een nieuwssite.

Het idee voor Tunnelvisie is ontstaan vanuit een grapje tussen twee Molloten; hoe zou een tijdschrift over Wie is de Mol? er uitzien? Dit idee werd even vergeten, maar in de aanloop van het veertiende seizoen van Wie is de Mol? werd de knoop

doorgehakt en werd Tunnelvisie opgericht. Inmiddels bestaat de redactie van Tunnelvisie uit vier leden: Jasper, Rosanne, Saskia en Rämon. Wij schrijven de artikelen op deze website, zodat jij niets hoeft te missen van één van de beste

(of misschien wel gewoon het beste) programma op de Nederlandse televisie.

Maar bij het schrijven van deze artikelen hebben we wel jouw hulp nodig! Heb je iets verdachts gezien? Heb je een tip, een suggestie, een onderbuikgevoel of een verdenking die je met ons wilt delen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op via de contactpagina. Want samen jagen op de Mol is veel leuker dan in je eentje!

bottom of page