SEIZOEN 15 (2015)

Sri Lanka

Op deze pagina vind je alle nieuwsartikelen die we over seizoen 15 hebben geschreven. Het vijftiende seizoen speelde zich af op Sri Lanka. Margriet van der Linden werd ontmaskerd als Mol.

ARTIKELEN

02/01/2019

EXTRA - Vijf jaar geleden maakten we kennis met een nieuw spelonderdeel. Een machtig wapen waardoor alle spelstrategieën van de kandidaten op de kop werden gezet. We hebben het natuurlijk over de beruchte zwarte vrijstelling.

In Wie is de Mol? hebben we al verschillende spelelementen voorbij zien komen. Zo zijn er de welbekende jokers en vrijstellingen. Maar ook onderdelen die af en toe langskomen, zoals de topito's. Maar vijf...

20/03/2015

Foto: Sam Nijsen / AVROTROS

INTERVIEW - Het was alweer het vierde seizoen als presentator van Wie is de Mol? voor Art. Het 15e seizoen trok een hoop kijkers, maar hoe kijkt Art zelf terug op het avontuur in Sri Lanka? We stelden hem een paar vragen.

Wat vond je van het afgelopen seizoen van Wie is de Mol?

Ik kijk met gepaste trots terug op dit seizoen. De kandidaten pakten het spel op geheel eigen wijze aan door vooral in duo’s o...

19/03/2015

Foto: Screenshot uit aflevering 7, seizoen 15

EXTRA - De kandidaten hebben dit seizoen een hoop opdrachten gespeeld, waar wij van konden meegenieten. Maar welke opdracht was nou het leukst? We vroegen jullie te stemmen in een poll en daar kwam deze top-5 uit.

5. Koffers in de trein

De opdracht waar zelfs Margriet de zenuwen van kreeg staat op nummer 5. Door het geld heel sneaky te laten verdwijnen zorgde de Mol ervoor dat er, tot...

19/03/2015

Foto: Tunnelvisie / Jasper

NIEUWS - Voor veel Molloten is het een moment waar ze reikhalzend naar uit hebben gekeken: de Molfandag. Ook wij waren van de partij en we kunnen zonder twijfel zeggen dat het een zeer geslaagde dag was. Was je er niet bij? Niet getreurd! We hebben alle gebeurtenissen voor je op een rijtje gezet.

Zondag 15 maart was de fandag van Wie is de Mol?. Om 13:00 uur gingen de deuren open en om 13:30 uur ging d...

19/03/2015

Foto: Tunnelvisie / Femke

INTERVIEW - Jan Peter Pellemans, kandidatenbegeleider van Wie is de Mol? heeft weer een succesvol jaar achter de rug. Maar dit jaar maakte hij bekend dat hij stopt met zijn werk bij Wie is de Mol? om zich op iets nieuws te richten. Wij stelden hem een aantal vragen over wat hij vindt van het afgelopen seizoen, waarom hij besloten heeft te stoppen en hoe hij terugblikt op zijn werk voor het programma.

Ku...

10/03/2015

Foto: Screenshot uit aflevering 1

EXTRA - Het vijftiende seizoen van Wie is de Mol? ging gepaard met een reis door het prachtige Sri Lanka. De kandidaten hebben op veel mooie locaties, spannende opdrachten gespeeld. Wat waren de mooiste locaties die ze tegenkwamen? We hebben ze voor je op een rijtje gezet?

1. Colombo

De stad waar de kandidaten de eerste paar dagen verbleven, was ook meteen de grootste van Sri Lanka: Colombo. Het...

10/03/2015

Foto: AVROTROS

INTERVIEW - Rik van de Westelaken, nieuwslezer bij de NOS, mag zich de winnaar van het vijftiende seizoen van Wie is de Mol? noemen. Hij ontmaskerde Margriet als de Mol en ging met de laagste pot in de geschiedenis van het programma naar huis. Wij stelden hem een paar vragen over hoe hij het spel heeft ervaren, zijn tactieken en hoe hij gespeeld heeft.

Hoe kijk je terug op je deelname aan Wie is de Mol?

Het was een...

05/03/2015

Foto: www.wieisdemol.nl

NIEUWS - Het was even spannend, maar Margriet van der Linden is de Mol! Zij saboteerde de groep en zorgde ervoor dat de winnaar met de laagste pot ooit in de geschiedenis van Wie is de Mol? naar huis ging.

Het hoge woord is eruit: Margriet van der Linden is de Mol! En dat tegen de verwachtingen van vele kijkers in. Een overgroot deel van de kijkers verwachtte dat Rik vanavond degene was die ontmaskerd zou...

17/02/2015

Foto: Sam Nijssen

NIEUWS - Dit seizoen is hij kandidaat, maar presentator Chris Zegers weigerde meerdere malen deelname aan Wie is de Mol?. Dat maakte hij bekend in het AD.

Chris Zegers heeft al meerdere malen het aanbod gekregen om mee te mogen doen aan Wie is de Mol?, maar sloeg dit iedere keer af.

"Ik wil mensen niet continu lastig vallen met mijn aanwezigheid", liet hij weten aan het AD, "Een jaar of tien lang zei ik 'nee' te...

10/02/2015

Foto: AVRO

INTERVIEW - Iedere week interviewen we een oud-kandidaat, -Mol of -presentator. Deze week vertelt Anne-Marie Jung over haar verdenkingen.

Anne-Marie Jung deed mee aan het twaalfde seizoen van Wie is de Mol? en nam de rol van saboteur op zich. In IJsland en Spanje deed ze haar best om de pot zo laag mogelijk te houden. Met succes. Anne-Marie heeft het record van laagste pot ooit op haar naam staan. Winnares Hadewych Mi...

Please reload

Wie is de Mol?
Tunnelvisie, nieuws over Wie is de Mol?
  • White Twitter Icon
  • White Facebook Icon
  • Social Instagram wit

© Tunnelvisie 2013 - 2020

Het is niet toegestaan om zonder toestemming tekst of afbeeldingen van deze website te dupliceren.

- Tunnelvisie, dé website met nieuws over Wie is de Mol? -

  • Twitter_Diep
  • Facebook_Diep
  • Insta_Diep
  • YouTube_Diep
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now