SEIZOEN 17 (2017)

Oregon (Verenigde Staten van Amerika)

Hier vind je alle artikelen over het zeventiende seizoen van Wie is de Mol?. Seizoen 17 speelt zich af in de Verenigde Staten van Amerika, in de staat Oregon. Thomas Cammaert kwam als Mol uit de bus.

ARTIKELEN

02/01/2019

EXTRA - Vijf jaar geleden maakten we kennis met een nieuw spelonderdeel. Een machtig wapen waardoor alle spelstrategieën van de kandidaten op de kop werden gezet. We hebben het natuurlijk over de beruchte zwarte vrijstelling.

In Wie is de Mol? hebben we al verschillende spelelementen voorbij zien komen. Zo zijn er de welbekende jokers en vrijstellingen. Maar ook onderdelen die af en toe langskomen, zoals de topito's. Maar vijf...

08/01/2018

Foto: AVROTROS / Michel Schnater

NIEUWS - Wie is de Mol? wordt altijd goed bekeken. Iedere aflevering is tegenwoordig goed voor miljoenen kijkers. Het is dan ook niet gek dat het op de achtste plaats van best bekeken programma's van 2017 staat.

Wie is de Mol? is een populair programma. Dat bleek ook tijdens de aflevering van afgelopen zaterdag. Daar keken maar liefst 2.699.000 mensen naar. Maar ook het seizoen in 2017 scoorde go...

22/11/2017

Foto: Tunnelvisie / Jasper

NIEUWS - Vorig jaar was het misschien wel de meest genoemde hint op fora en fansites: de Tweelingtheorie. Maar deze hint, die verwees naar Thomas, Jochem of Jeroen, werd niet genoemd als officiële hint tijdens de ontknoping. Maar uit het nieuwe Molboekje blijkt dat Molloten het toch wel bij het rechte eind hadden.

De theorie was simpel. In de serie kwamen steeds duo's en tweeën in beeld. Denk aan twee...

27/05/2017

Foto: Zapplive

NIEUWS - Wie is de Mol? is een populair programma. Ook onder kinderen, zo blijkt vandaag. Het programma won namelijk de award voor Beste TV-Programma in de kindershow Zapplive!

Wie is de Mol? heeft er weer een prijs bij. Na een Televizier-ring en een TV-Beeld wordt er nu een roze flamingo aan de collectie toegevoegd: de Zapplive Award voor Beste TV-Programma. Kijkers van het programma Zapplive konden hun stem uitb...

19/03/2017

Foto: Tunnelvisie / Jasper

NIEUWS - Thomas Cammaert bleek de Mol te zijn in het zeventiende seizoen van Wie is de Mol?. Maar als het aan deze acteur ligt, keert hij in een andere rol weer terug in het programma. Hij zou namelijk graag de serie willen presenteren.

Het is algemeen bekend dat er na Wie is de Mol? een hoop nieuwe deuren opengaan voor de kandidaten. Ook Thomas Cammaert, de Mol van seizoen 17, heeft dit door. Een carr...

18/03/2017

Foto: Tunnelvisie / Jasper

NIEUWS - Op 18 maart was het tijd om het zeventiende seizoen van Wie is de Mol? feestelijk af te sluiten. In Hilversum, bij het AVROTROS-gebouw, werd de Wie is de Mol? Fandag gehouden. Honderden Molloten ontmoetten hier hun helden uit het programma en boden op originele items uit de serie

Vandaag was het zo ver: de Wie is de Mol? Fandag vond plaats. Hordes met Molloten reisden af naar het AVROTROS-gebo...

17/03/2017

Foto: Tunnelvisie, screenshots uit seizoen 17

EXTRA - Het is alweer het zeventiende seizoen van Wie is de Mol?, maar de makers zijn gelukkig nog steeds niet door hun creatieve ideeën heen! De opdrachten van afgelopen seizoen waren lekker afwisselend en goed afgestemd op de bestemming. We lieten jullie stemmen op je favoriete opdracht van het seizoen en hier vind je de top-10 die hier uit voortkwam.

10. Grasmaaien

W...

16/03/2017

Foto: AVROTROS

NIEUWS - Aanstaande zaterdag zullen er honderden Molloten bijeenkomen in Hilversum om het zeventiende seizoen van Wie is de Mol? feestelijk af te sluiten. Op dit event, de Wie is de Mol? Fandag, kunnen zij hun helden uit het programma ontmoeten en bieden op items uit de serie. Dit zijn enkele items die op deze dag geveild zullen worden.

Uitleg vrijstellingopdracht

In aflevering 1 landde de helikoptergroep op het da...

16/03/2017

Foto: Tunnelvisie / Jasper

INTERVIEW - Het hoge woord is eruit: Thomas Cammaert is de Mol! Maar hoe kijkt hij zelf terug op zijn rol? Hij vertelt ons over zijn opmerkelijke tactiek, zijn verwachtingen van het spel en onthult een Molactie die we bij de ontknoping niet zagen.

Hoe is het om vrijuit te kunnen zeggen dat je de Mol bent?

Dat voelt heel goed. Het zit erop en het is goed gegaan. Ik wilde graag alle Wie is de Mol?-kijkers...

15/03/2017

Foto: Tunnelvisie / Saskia

INTERVIEW - Sanne Wallis de Vries vulde als enige de naam van de juiste Mol in bij de finaletest en is daardoor de winnares van Wie is de Mol? 2017! Wij belden deze cabaretière op om haar te feliciteren en haar een paar vragen te stellen over haar ervaring in het spel.

Hoe kijk je terug op je avontuur?

Het is echt een van de leukste dingen die ik ooit heb gedaan. Misschien zelfs wel het leukste. Het is...

Please reload

Wie is de Mol?
Tunnelvisie, nieuws over Wie is de Mol?
  • White Twitter Icon
  • White Facebook Icon
  • Social Instagram wit

© Tunnelvisie 2013 - 2020

Het is niet toegestaan om zonder toestemming tekst of afbeeldingen van deze website te dupliceren.

- Tunnelvisie, dé website met nieuws over Wie is de Mol? -

  • Twitter_Diep
  • Facebook_Diep
  • Insta_Diep
  • YouTube_Diep
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now