SEIZOEN 14 (2014)

Hongkong, Filipijnen

Op deze pagina vind je alle nieuwsartikelen die we over seizoen 14 hebben geschreven. Het veertiende seizoen speelde zich af in Hongkong en de Filipijnen. Susan Visser werd ontmaskerd als Mol.

ARTIKELEN

02/01/2019

EXTRA - Vijf jaar geleden maakten we kennis met een nieuw spelonderdeel. Een machtig wapen waardoor alle spelstrategieën van de kandidaten op de kop werden gezet. We hebben het natuurlijk over de beruchte zwarte vrijstelling.

In Wie is de Mol? hebben we al verschillende spelelementen voorbij zien komen. Zo zijn er de welbekende jokers en vrijstellingen. Maar ook onderdelen die af en toe langskomen, zoals de topito's. Maar vijf...

08/04/2014

Foto: AVRO

INTERVIEW - Sofie van den Enk mag zichzelf de winnares van het veertiende seizoen van Wie is de Mol? noemen. En dat heeft ze meer dan verdiend! Wij stelden haar een paar vragen over haar deelname aan het spel.

Hoe kijk je terug op je avontuur in Wie is de Mol?

Als één van de gaafste en grootste avonturen die ik ook heb meegemaakt.

Wat ging er door je heen toen je hoorde dat je had gewonnen?

Ik voelde me heel trots! Al di...

08/04/2014

Foto: Screenshot uit aflevering 8, seizoen 14

EXTRA - Na een stemming op de website van Tunnelvisie is de volgende top-10 tot stand gekomen. De leukste en spannendste opdrachten van het seizoen!

10. Test op de jademarkt

Dit was de laatste opdracht van aflevering 2. Het was de bedoeling dat de kandidaten op de markt de testlaptop zo snel mogelijk zouden vinden. Het addertje bij deze opdracht was dat er overal leuke en handige ding...

08/04/2014

Foto: Tunnelvisie / Femke

NIEUWS - Op 30 maart vond de Molfandag plaats in stadscafé De Observant in Amersfoort. Het was een gezellige dag, waar de fans van Wie is de Mol? de kandidaten konden ontmoeten, hun kennis over het afgelopen seizoen konden testen en misschien nog wel een leuk Mol-item op de kop hebben getikt.

De Molfandag van 2014 was een zeer geslaagde dag! Wij hebben het enorm naar ons zin gehad en we waren zeker niet...

25/03/2014

Foto: AVRO

NIEUWS - Het hoge woord is eruit: Susan Visser is de Mol van seizoen 14. En toch wilde ze in het begin eigenlijk helemaal niet de Mol zijn. Maar toch is ze samen met de makers tot de overeenkomst gekomen dat zij toch die rol op zich zou nemen.

Susan zat er eigenlijk niet zo op te wachten om constant op haar hoede te moeten zijn en iedereen voor te liegen tijdens het spel. Ze ging dan ook een beetje sceptisch de mollic...

25/03/2014

Foto: AVRO

INTERVIEW - Hoewel hij nooit op de Mol heeft gestemd bij de test, bereikte Freek Bartels toch de finale. Wij stelden hem een aantal vragen over zijn avontuur in Wie is de Mol?.

Hoe kijk je terug op je avontuur in Wie is de Mol?

Het was één van de gaafste en mooiste avonturen die ik heb mogen beleven!

Hoe vond je het om in de finale te staan?

Geweldig! Als je in de finale staat weet je dat je alles mee hebt mogen maken.

Ho...

20/03/2014

Foto: Falco Hassink / AVRO

NIEUWS - Het is dan toch eindelijk bekend: actrice Susan Visser is de veertiende Mol. Zij besodemieterde de groep tijdens hun reis door Hongkong en de Filipijnen. Presentatrice Sofie van den Enk won het spel en ging met de pot naar huis.

Vanavond werd de ontknoping van Wie is de Mol? 2014 uitgezonden en het ging nog tussen Susan Visser en Sofie van den Enk. Eén van deze twee dames is de veertiende Mol....

18/03/2014

Foto: Screenshot uit aflevering 9

EXTRA - De kandidaten van Wie is de Mol? hebben dit seizoen weer een lange reis gemaakt en hebben een aantal prachtige locaties bezocht. Hier kijken we nog eens terug op de mooiste plekjes van dit seizoen.

1. Hongkong

Deze gigantische wereldstad vormde het decor van de eerste vijf afleveringen van dit seizoen. Tussen de indrukwekkende wolkenkrabbers en de gezellige marktjes voerden de kandidaten...

18/03/2014

Foto: Beeld en Geluidmuseum

NIEUWS - Het maakte een hoop los op de sociale media. In het Beeld en Geluidmuseum worden enkele voorwerpen uit Wie is de Mol? tentoon gesteld. Bij deze voorwerpen hing een bordje met daarop drie namen. De namen van de finalisten?

In het Beeld en Geluidmuseum, een museum met een archief vol televisiebeelden, verscheen naast de voorwerpen uit Wie is de Mol? een bordje met daarop drie namen. Tygo, Sofie...

11/03/2014

Foto: Falco Hassink / AVRO

INTERVIEW - Jan-Willem Roodbeen, één van de hoofdverdachten van de kijkers, zag in aflevering 8 een rood scherm en moest het spel verlaten. Wij stelden hem een aantal vragen over zijn deelname.

Hoe heb je Wie is de Mol? ervaren?

Het was een groot avontuur. Dat begon al op Schiphol en in het vliegtuig, toen we onderling geen contact mochten hebben om onszelf niet te verraden. Pas toen we in Hongkong ware...

Please reload

Wie is de Mol?
Tunnelvisie, nieuws over Wie is de Mol?
  • White Twitter Icon
  • White Facebook Icon
  • Social Instagram wit

© Tunnelvisie 2013 - 2020

Het is niet toegestaan om zonder toestemming tekst of afbeeldingen van deze website te dupliceren.

- Tunnelvisie, dé website met nieuws over Wie is de Mol? -

  • Twitter_Diep
  • Facebook_Diep
  • Insta_Diep
  • YouTube_Diep
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now