CLAES IVERSEN

Leeftijd: 42 jaar

Beroep: Modeontwerper

Status: Afgevallen in aflevering 6

Claes Iversen is een modeontwerper van Deense afkomst. Hij is onder meer bekend van zijn creaties voor het Koninklijk Huis.

ARTIKELEN

27/02/2020

Foto: Screenshot uit seizoen 20, aflevering 7

RECAP - Na aflevering 6 en 7 is het weer tijd om de balans op te maken. Waar is geld verdiend en wie is daar verantwoordelijk voor? Zijn de kandidaten door toedoen van de Mol nog altijd niet boven de €10.000,- uitgekomen, of hebben ze daar zelf ook een aandeel in gehad? We volgen het geld.

Aflevering 6

Opdracht 1 - Voice Mol

In deze opdracht viel €1.500,- te verdienen. De kandidaten mo...

17/02/2020

Foto: Screenshot uit seizoen 20, aflevering 6

RECAP - De groep is voor de helft uitgedund. Maar de zoektocht naar de Mol wordt er niet makkelijker op. Want die Mol kan op allerlei manieren gesaboteerd hebben. Maar op welke manieren dan? Ik zal alle mogelijke acties analyseren.

Opdracht 1 - Voice Mol

De aflevering begint op een graanveld naast de White Horse Temple. Hier vertelt Rik dat er zes telefoons verstopt liggen. De afstand...

15/02/2020

Foto: Screenshot uit seizoen 20, aflevering 4

RECAP - Terwijl de zoektocht naar de Mol vanavond weer verder gaat, blikken we nog even terug op aflevering 3, 4 en 5. En dan in het bijzonder welke kandidaten geld hebben verdiend en wie niet. We volgen het geld en hopelijk komt daar een Mol uit.

AFLEVERING 3

Opdracht 1 - Lijn(ver)diensten

In de eerste opdracht van aflevering 3 kunnen de kandidaten €2.250,- verdienen als iedereen na é...

10/02/2020

Foto: Screenshot uit seizoen 20, aflevering 5

RECAP - Aflevering 5 is een feit en er is weer genoeg om over te praten. Waaronder over de verborgen aanwijzingen. Want wat heeft die titel te betekenen? Moeten we de Mol vinden aan de hand van de waaiers? Of zat er iets verborgen in de muziekkeuze van de montage?

'Aangeraakt'

De titel van aflevering 5 is 'Aangeraakt'. Dit zou kunnen slaan op Nathan, die bij de eerste opdracht afging...

09/02/2020

Foto: Screenshot uit seizoen 20, aflevering 5

RECAP - We zijn op de helft van de serie en we zouden inmiddels het antwoord moeten kunnen weten. Ten minste, als je Chinees kunt lezen. Of als je de Mol hebt kunnen betrappen. Hebben we die aan het werk kunnen zien?

We hebben nog maar vijf weken te gaan tot we eindelijk te horen krijgen wie de Mol is. En we hebben nog zes verdachten over: Nathan, Buddy, Miljuschka, Rob, Claes en Leo...

03/02/2020

Foto: Screenshot uit seizoen 20, aflevering 4

RECAP - Aan Molacties hebben we dit seizoen geen gebrek. Maar hoe zit dat met de verborgen aanwijzingen? Ook deze week hebben we er weer een aantal voor je op een rijtje gezet.

'Misleid'

De titel van aflevering 4 is 'Misleid'. De meest opvallende misleiding in deze aflevering is Buddy die de rest van de groep misleidt door te zeggen dat hij zijn autosleutel niet heeft teruggehangen. H...

02/02/2020

Foto: Screenshot uit seizoen 20, aflevering 4

RECAP - We naderen langzaamaan de helft van de reis. En de Mol lijkt steeds meer in zijn rol te komen. Sterker nog, wie goed kijkt kan minstens één Molactie achterhalen. Welke dat is? Laten we alle acties eens langslopen.

Opdracht 1 - Porselein Kamer

We beginnen de aflevering met een opdracht die perfect past bij China: de kandidaten moeten verschillende objecten door een kamer vol me...

26/01/2020

Foto: Screenshot uit seizoen 20, aflevering 3

RECAP - De kandidaten beginnen langzaamaan steeds minder te spreiden. En met nog maar acht mogelijke Mollen over, wordt het tijd om het aantal verdachten te reduceren. Maar wie zou het kunnen zijn? Laten we alle Molacties weer eens analyseren.

Opdracht 1 - Lijn(ver)diensten

Aflevering 3 begint, net als aflevering 2, langs de Yellow River. Maar in plaats van op een prachtige stuwdam, b...

23/01/2020

Foto: Screenshot uit seizoen 20, aflevering 1

We zijn weer van start gegaan. Ook dit jaar gaan we kijken of we de Mol kunnen ontmaskeren door te kijken naar wie het minste geld in de pot brengt. Maar kan dat wel, als er nog maar zó weinig in de pot zit?

AFLEVERING 1

Opdracht 1 - Kleurwerk

Bij deze opdracht is er geen geld voor de pot te verdienen.

Opdracht 2 - Beltegoed

Dit is de eerste opdracht waar de kandidaten geld kunnen v...

21/01/2020

Foto: Screenshot uit seizoen 20, aflevering 2

RECAP - Weet je even niet meer wie de Mol is of zoek je bewijs dat je in de juiste tunnel zit? De verborgen aanwijzingen kunnen je misschien verder helpen. In dit artikel bespreken we alle mogelijke hints uit aflevering 2.

'Tegendraads'

De titel van aflevering 2 is 'Tegendraads'. Dit zou kunnen slaan op Claes, Rob of Johan, die op de groepsfoto ogenschijnlijk met hun hoofden tegen een...

Please reload

Wie is de Mol?
Tunnelvisie, nieuws over Wie is de Mol?
  • White Twitter Icon
  • White Facebook Icon
  • Social Instagram wit

© Tunnelvisie 2013 - 2020

Het is niet toegestaan om zonder toestemming tekst of afbeeldingen van deze website te dupliceren.

- Tunnelvisie, dé website met nieuws over Wie is de Mol? -

  • Twitter_Diep
  • Facebook_Diep
  • Insta_Diep
  • YouTube_Diep
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now