DIVERSEN

Alle overige artikelen worden onder deze kop geplaatst. Denk hierbij aan interviews met (oud-)kandidaten, recensies, ranglijsten en nog veel meer!

ARTIKELEN

02/05/2020

Foto: VIER

INTERVIEW - De Mol van Griekenland is bekend. En daarom blikken we nog eenmaal terug met een oud-kandidaat van het programma. Deze week namen we contact op met Cathy van der Ha. Zij was de winnares van het vierde seizoen van De Mol, dat zich afspeelde in Argentinië.

Cathy, leuk dat we je mogen bellen voor de Tunnelvisie. Je was de eerste winnares sinds het programma haar terugkeer maakte in 2016. Kijk je nog altijd me...

26/04/2020

Foto: VIER

INTERVIEW - De Mol is terug van weggeweest. En dit jaar spreken we ook deelnemers van deze Vlaamse serie over hun deelname en hun verdenkingen. Deze week namen we contact op met Bahador Sabouri. Hij was de verliezend finalist van het zesde seizoen van De Mol, dat zich afspeelde in Mexico.

Hallo, Bahador. Leuk dat we je mogen interviewen over De Mol. Hoe kijk je terug op je deelname en wat was de reden dat je je inschr...

17/04/2020

Foto: VIER

INTERVIEW - De Mol is terug van weggeweest. En dit jaar spreken we ook deelnemers van deze Vlaamse serie over hun deelname en hun verdenkingen. Deze week namen we contact op met Bruno Heutz. Hij was de zesde afvaller van het vierde seizoen van De Mol, dat zich afspeelde in Argentinië.

Dag Bruno, leuk dat we je mogen spreken voor Tunnelvisie. Je nam deel aan het eerste seizoen van De Mol na een afwezigheid van dertien...

11/04/2020

Foto: Filip De Smet

INTERVIEW - De Mol is terug van weggeweest. En dit jaar spreken we ook deelnemers van deze Vlaamse serie over hun deelname en hun verdenkingen. Deze week namen we contact op met Robin Justé. Hij was de achtste afvaller van het vijfde seizoen van De Mol, dat zich afspeelde in Zuid-Afrika.

Dag, Robin! Leuk dat we je mogen bellen. Hoe kijk je terug op je deelname aan De Mol? 

Dat was echt een geweldig mooie...

04/04/2020

Foto: VIER

INTERVIEW - De Mol is terug van weggeweest. En dit jaar spreken we ook deelnemers van deze Vlaamse serie over hun deelname en hun verdenkingen. Deze week namen we contact op met Joke Lannoo. Zij was de zesde afvaller van het zesde seizoen van De Mol, dat zich afspeelde in Mexico.

Joke, leuk dat we je even mogen bellen! Word je vaker benaderd voor dit soort dingen vanuit Nederland?

Uit Nederland eigenlijk niet veel. En...

27/03/2020

Foto: VIER

INTERVIEW - De Mol is terug van weggeweest. En dit jaar spreken we ook deelnemers van deze Vlaamse serie over hun deelname en hun verdenkingen. Deze week namen we contact op met Hanne Vanhaesebrouck. Zij was de verliezend finaliste van het vierde seizoen van De Mol, dat zich afspeelde in Argentinië.

Hanne, leuk dat we je mogen bellen voor Tunnelvisie. Je was deelnemer aan De Mol in 2016, het jaar dat de Mol voor het e...

23/03/2020

Foto: Michel Schnater

INTERVIEW - Het twintigste seizoen van Wie is de Mol? zit erop. En na de zomer komt er weer een nieuw seizoen aan. Regisseur Rick McCullough zit niet stil. En daarom stelden we hem een aantal vragen over het afgelopen seizoen, het komende seizoen en de hoogtepunten uit twintig jaar Wie is de Mol?.

Kijk je terug op een geslaagd seizoen van Wie is de Mol?

Ja, zeker! Maar tegelijkertijd weten we dat dingen alti...

22/03/2020

Foto: Joel Hoylaerts / Photo News

INTERVIEW - De Mol is terug van weggeweest. En dit jaar spreken we ook deelnemers van deze Vlaamse serie over hun deelname en hun verdenkingen. Deze week namen we contact op met Axel Pailler. Hij was de winnaar van het zevende seizoen van De Mol, dat zich afspeelde in Vietnam.

Dag Axel. Leuk dat we je even mogen bellen voor Tunnelvisie. Nu Wie is de Mol? is afgelopen hebben we volop tijd om aand...

15/03/2020

Foto: Screenshot uit De Mol 2017, aflevering 1

INTERVIEW - De Mol is terug van weggeweest. En dit jaar spreken we ook deelnemers van deze Vlaamse serie over hun deelname en hun verdenkingen. Deze week namen we contact op met Jessica Ceuppens. Zij viel als eerste af in het vijfde seizoen van De Mol, dat zich afspeelde in Zuid-Afrika.

Jessica, leuk dat we je even mogen bellen voor Tunnelvisie. Dit is het eerste jaar dat we ook de...

11/03/2020

Foto: Screenshot uit seizoen 20, aflevering 1

EXTRA - Wie is de Mol? zit altijd boordevol met hints naar de Mol. Maar dit jaar konden de Molloten ook nog naar iets anders speuren. Namelijk naar easter eggs die verwijzen naar oude seizoenen van het programma. Wie is de Mol? viert namelijk haar twintigste verjaardag. En dit zijn ze.

Geldbriefjes

Speciaal voor deze editie van Wie is de Mol? mochten de fans van het programma de geldb...

Please reload

Wie is de Mol?
Tunnelvisie, nieuws over Wie is de Mol?
  • White Twitter Icon
  • White Facebook Icon
  • Social Instagram wit

© Tunnelvisie 2013 - 2020

Het is niet toegestaan om zonder toestemming tekst of afbeeldingen van deze website te dupliceren.

- Tunnelvisie, dé website met nieuws over Wie is de Mol? -

  • Twitter_Diep
  • Facebook_Diep
  • Insta_Diep
  • YouTube_Diep
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now