ROB DEKAY

Leeftijd: 32 jaar

Beroep: Zanger

Status: De Mol

Rob Dekay is zanger. Hij maakt muziek in het genre soulvolle country-pop.

ARTIKELEN

14/03/2020

Foto: AVROTROS

NIEUWS - Na een wekenlange zoektocht is het antwoord op de vraag 'Wie is de Mol?' eindelijk bekend. Zanger Rob Dekay werd als Mol ontmaskerd. Presentator Buddy Vedder had dat door en wint de pot met geld.

Het was een bijzondere finale. In plaats van drie finalisten, telde dit seizoen er maar liefst vier: presentator Buddy Vedder, presentatrice Miljuschka Witzenhausen, voetballer Nathan Rutjes en zanger Rob Dekay....

13/03/2020

Foto: Screenshot uit seizoen 20, aflevering 9

Daar zijn we dan. De laatste Follow the Money van dit seizoen. We gaan kijken wat de kandidaten van de laatste opdrachten hebben gebakken en wat de eindstand van de pot zal gaan worden.

Aflevering 8

Opdracht 1 - Kettingreacties

Bij deze opdracht kunnen de kandidaten €1.650,- verdienen door in een bepaalde volgorde op verschillende kleuren fietsen te rijden en daarna te finishen. Hoe me...

10/03/2020

Foto: Screenshot uit seizoen 20, aflevering 9

RECAP - Het is de laatste kans om de Mol te ontmaskeren. Zit je nog in twijfel over wie het kan zijn? Dan kunnen de verborgen aanwijzingen misschien het laatste zetje in de juiste richting zijn. Dit zijn de mogelijke hints naar de Mol in aflevering 9.

'Sturen'

De titel van aflevering 9 is 'Sturen'. Nathan kon de eerste opdracht makkelijk sturen, omdat hij als penningmeester mocht bepa...

09/03/2020

Foto: Screenshot uit seizoen 20, aflevering 9

RECAP - Het spel is gespeeld en het wachten op de uitslag is begonnen. Wie van de vier finalisten is de winnaar van het spel? En nog belangrijker: wie was al die tijd al de Mol? Kunnen we van aflevering 9 nog iets wijzer worden? Laten we eens kijken.

We pakken de draad weer op na de executie van Leonie, de hoofdverdachte van de groep. We zien de kandidaten compleet verslagen op zoek...

03/03/2020

Foto: Screenshot uit seizoen 20, aflevering 8

RECAP - De finale staat om de hoek en de zoektocht naar de Mol lijkt er niet makkelijker op geworden. Maar misschien kunnen de verborgen aanwijzingen de doorslag geven. Welke zaten er verstopt in aflevering 8?

'Doorgeven'

De titel van aflevering 8 is 'Doorgeven'. Dit zou een hint kunnen zijn naar Miljuschka of Rob, die bij de fietsopdracht de routes aan hun medekandidaten doorgeven.

Of...

03/03/2020

Foto: Screenshot uit de promo van aflevering 9

NIEUWS - Na aflevering 7 bleven er na de executie te veel kandidaten over. En lang werd er getwijfeld hoe dat opgelost zou worden. Het antwoord is nu duidelijk. Seizoen 20 eindigt met vier finalisten, in plaats van drie.

Het kwam tot nu toe maar één keer eerder voor: een Wie is de Mol?-finale met vier kandidaten. In seizoen 7 kreeg kandidaat Paul Rabbering de keuze tussen een flinke...

02/03/2020

Foto: Screenshot uit seizoen 20, aflevering 8

RECAP - De finale komt langzaamaan in zicht. En we hebben nog vier verdachten in het spel. Buddy, Miljuschka, Nathan of Rob is de Mol. Maar wie? Misschien komen we achter het antwoord door de Molacties van aflevering 8 onder de loep te nemen.

Opdracht 1 - Kettingreacties

We beginnen aflevering 8 gelijk met een opdracht. In de stad Luoyang staan op verschillende punten fietsen in bepaa...

27/02/2020

Foto: Screenshot uit seizoen 20, aflevering 7

RECAP - Na aflevering 6 en 7 is het weer tijd om de balans op te maken. Waar is geld verdiend en wie is daar verantwoordelijk voor? Zijn de kandidaten door toedoen van de Mol nog altijd niet boven de €10.000,- uitgekomen, of hebben ze daar zelf ook een aandeel in gehad? We volgen het geld.

Aflevering 6

Opdracht 1 - Voice Mol

In deze opdracht viel €1.500,- te verdienen. De kandidaten mo...

24/02/2020

Foto: Screenshot uit seizoen 20, aflevering 7

RECAP - Na zeven afleveringen lijkt het eindelijk zover te zijn: de sluitende theorie naar de Mol lijkt gevonden te zijn! Wat houdt die hint in? En zaten er nog andere verborgen aanwijzingen in de aflevering? Laten we eens kijken.

'Tegenstander'

Aflevering 7 heet 'Tegenstander'. Dit zou een hint kunnen zijn naar Rob, die tijdens het lasergamen al zijn tegenstanders opnoemt.

Of is het e...

24/02/2020

Foto: Screenshot seizoen 20, aflevering 7

RECAP - We naderen langzaamaan het einde van het seizoen en we zitten nog met vijf verdachten. En deze aflevering maakte het op meerdere vlakken niet makkelijk om de Mol te vinden in dit gezelschap. Maar ik ga niet bij de pakken neerzitten en doe toch een poging.

De aflevering begint luchtig. Rob heeft een ukelele aangeschaft en zingt samen met Buddy een serenade over Wie is de Mol?...

Please reload

Wie is de Mol?
Tunnelvisie, nieuws over Wie is de Mol?
  • White Twitter Icon
  • White Facebook Icon
  • Social Instagram wit

© Tunnelvisie 2013 - 2020

Het is niet toegestaan om zonder toestemming tekst of afbeeldingen van deze website te dupliceren.

- Tunnelvisie, dé website met nieuws over Wie is de Mol? -

  • Twitter_Diep
  • Facebook_Diep
  • Insta_Diep
  • YouTube_Diep
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now