SEIZOEN 19 (2019)

Colombia

Hier vind je alle artikelen over het negentiende seizoen van Wie is de Mol?.

Seizoen 19 speelt zich af in Colombia.

ARTIKELEN

17/03/2019

Foto: Tunnelvisie / Jasper

EXTRA – Een seizoen van Wie is de Mol? is pas officieel voorbij als de fandag heeft plaatsgevonden. Gisteren kwamen honderden Molloten bijeen in Hilversum om hun helden uit de serie te ontmoeten, opdrachten na te spelen en te bieden op items uit de serie. En wij waren natuurlijk ook van de partij.

Het is een uurtje of 10 als we in de auto stappen op weg naar Hilversum, waar we een uurtje later vol voor...

10/03/2019

Foto: Tunnelvisie / Jasper

EXTRA - Gisteren verzamelden zich honderden Molloten in het Vondelpark voor de live-finale van Wie is de Mol? 2019. Wij waren er ook bij om het evenement vast te leggen. Dit is de ontknoping van seizoen 19 in 45 foto's!

10/03/2019

Foto: Tunnelvisie

NIEUWS - Gisteren zat tv-kijkend Nederland weer vol verwachting voor de beeldbuis om te horen wie de Mol nou is. Dat gebeurde zo massaal dat aflevering 10 van seizoen 19 officieel de best bekeken aflevering ooit is. En dat niet alleen, want seizoen 19 verbreekt ook nog eens het record van best bekeken seizoen.

Maar liefst 3.500.000 mensen zagen gisteren op tv hoe Merel Westrik uit de schaduw stapte als Mol. Dat...

09/03/2019

Foto: Tunnelvisie / Jasper

NIEUWS - Het hoge woord is eruit. Merel Westrik is de Mol. Sarah Chronis wist dat en Niels greep net naast de pot. Dat werd vandaag onthuld in VondelCS in Amsterdam.

Wekenlang was het nieuwslezeres Merel Westrik die Colombia op stelten zette met haar Molacties. En dat op een hele brutale wijze. Merel was een slinkse Mol met vele gezichten. Niet zo gek dus dat de pot historisch laag eindigde.

Actrice Sar...

08/03/2019

Foto: AVROTROS

NIEUWS - Rik van de Westelaken maakte dit jaar zijn debuut als presentator van Wie is de Mol?. En dat beviel goed, want hij zal volgend jaar terugkeren als presentator van het twintigste seizoen van het programma.

In 2015 ontmaskerde Rik van de Westelaken als kandidaat de Mol in Sri Lanka en dit jaar mocht hij het programma voor het eerst presenteren in Colombia. Maar ook volgend jaar mag hij terugkeren als gezich...

04/03/2019

Foto: Screenshot uit seizoen 19, aflevering 9

RECAP - Nog maar even tot de Mol uit de schaduw mag stappen. Maar voor het zo ver is, kunnen we eerst nog een kijkje nemen naar de laatste verborgen aanwijzingen van het seizoen. Wat zat er zoal verstopt in aflevering 9?

'Drijfveer'

Aflevering 9 heet 'Drijfveer'. Dit zou een verwijzing kunnen zijn naar de boomstammen die voorbij dreven in de eerste opdracht. Die waren waarschijnlijk h...

03/03/2019

Foto: @wieisdemol.avrotros

RECAP - De laatste test is ingevuld en de Mol is uitgespeeld. Merel, Niels of Sarah is de Mol en het is tijd om een definitieve keuze te maken. Maar wie heeft al die tijd de groep gesaboteerd en er voor gezorgd dat de pot historisch laag is gebleven?

De finale van Wie is de Mol? 2019. Merel, Niels en Sarah namen het tegen elkaar op om de Mol te ontmaskeren en met de pot naar huis te gaan. Maar wie zorg...

03/03/2019

Foto: Tunnelvisie

NIEUWS - Nederland maakt zich langzaamaan op voor de ontknoping van Wie is de Mol?. En dat is terug te zien in de kijkcijfers. Die stegen namelijk flink. En ook de verhuizing van MolTalk naar NPO 1 droeg bij aan een stijgende lijn.

De finale is gespeeld. In aflevering 9 van Wie is de Mol? was te zien hoe Merel, Niels en Sarah de laatste opdrachten van het seizoen uitspeelden en ieder een verdachte definitief aa...

02/03/2019

Foto: Screenshot uit seizoen 19, aflevering 7

NIEUWS - Lag het aan de kandidaten of vervulde de Mol zijn taak gewoon heel goed? De eindstand van de pot is bekend. En dat blijkt de laagste pot aller tijden te zijn.

De eindstand van de pot is bekend. De winnaar van Wie is de Mol? 2019, wie dat dan ook mag zijn, gaat naar huis met €10.150,-. Dat is absoluut geen vetpot. Sterker nog, het is de laagste pot die ooit in Wie is de Mol?...

28/02/2019

Foto: Screenshot uit seizoen 19, aflevering 8

Het gaat slecht met de pot. Er had al meer dan €25.000,- in kunnen zitten. Maar het is tot nu toe een magere €9.300,-. De Mol uit dit seizoen is lekker bezig of hij laat de kandidaten al het werk doen, want die verpesten het toch wel. Gaat dit de laagste pot ooit worden?

Aflevering 6

Opdracht 1 - Steentje bijdragen

Deze opdracht is verdeeld in vijf kleinere opdrachten. Elke opdracht ik...

Please reload

Wie is de Mol?
Tunnelvisie, nieuws over Wie is de Mol?
  • White Twitter Icon
  • White Facebook Icon
  • Social Instagram wit

© Tunnelvisie 2013 - 2020

Het is niet toegestaan om zonder toestemming tekst of afbeeldingen van deze website te dupliceren.

- Tunnelvisie, dé website met nieuws over Wie is de Mol? -

  • Twitter_Diep
  • Facebook_Diep
  • Insta_Diep
  • YouTube_Diep
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now