SEIZOEN 16 (2016)

Dominicaanse Republiek

Op deze pagina vind je alle nieuwsartikelen die we over seizoen 16 hebben geschreven. ​Het zestiende seizoen speelde zich af op de Dominicaanse Republiek. Klaas van Kruistum bleek de Mol te zijn.

ARTIKELEN

02/01/2019

EXTRA - Vijf jaar geleden maakten we kennis met een nieuw spelonderdeel. Een machtig wapen waardoor alle spelstrategieën van de kandidaten op de kop werden gezet. We hebben het natuurlijk over de beruchte zwarte vrijstelling.

In Wie is de Mol? hebben we al verschillende spelelementen voorbij zien komen. Zo zijn er de welbekende jokers en vrijstellingen. Maar ook onderdelen die af en toe langskomen, zoals de topito's. Maar vijf...

09/10/2017

Foto: Instagram (Airen Mylène / Taeke Taekema)

NIEUWS – In 2016 kwam er leuk nieuws naar buiten. Het eerste Wie is de Mol?-koppel was een feit. Airen Mylène en Taeke Taekema vonden elkaar bij de opnames van het zestiende seizoen en werden verliefd. Maar daar houdt het niet op, want vandaag werd bekend dat het stel in verwachting is van een heuse Wie is de Mol?-baby!

Presentatrice Airen Mylène en oud-hockeyer Teake Teakema worden...

01/11/2016

Foto: Screenshot www.npo.nl

NIEUWS - Wie is de Mol? is een goed bekeken programma, zowel op televisie als online. De Nederlandse Publieke Omroep (NPO) maakte vandaag bekend dat de eerste aflevering van het afgelopen seizoen van Wie is de Mol? zelf het meest teruggekeken programma van dit jaar is!

Ieder jaar weer kijken er een hoop mensen naar Wie is de Mol?. Met name de eerste en laatste afleveringen van een seizoen worden goed...

18/03/2016

Foto: AVROTROS

INTERVIEW - In de tiende aflevering van Wie is de Mol? 2016 werd het bekend gemaakt: Annemieke Schollaardt behaalde de finale, maar greep net naast de pot. Maar wat vond ze van het spel? Wat was haar tactiek? En had ze verwacht te winnen? We stelden haar deze en nog meer vragen.

Hoe is het om eindelijk vrijuit te mogen praten over Wie is de Mol?

Nou, heerlijk! Het ging me eigenlijk wel goed af om mijn mond te houde...

15/03/2016

Foto: TAETS Art and Event Park

NIEUWS - Op zaterdag 19 maart is het zover: dan vindt de eerste door de AVROTROS georganiseerde Molfandag plaats, de Wie is de Mol? Experience. Een dag waarop Molloten de kandidaten en de crew kunnen ontmoeten, hun vragen kunnen stellen en op items uit de serie kunnen bieden. Wij hebben alvast de hand weten te leggen op het programma en de lijst met veilingitems. Dit is alles wat je weten moet ove...

15/03/2016

Foto: www.wieisdemol.nl

EXTRA - Op de website van Tunnelvisie konden jullie door middel van een poll stemmen op jullie favoriete opdracht van het afgelopen seizoen. Daar zijn de volgende resultaten uitgerold.

10. Kanoën

Met een kano gaan de kandidaten de oceaan op om kokers te verzamelen. Ze weten dat er gevaar onder de oppervlakte van het water schuilt, maar wat dat precies is ontdekken ze pas op het moment dat het te laat is. S...

14/03/2016

 Foto: AVROTROS

INTERVIEW - Hij mag het eindelijk van de daken schreeuwen: Klaas van Kruistum is de Mol in de 16e serie van Wie is de Mol?! In dit seizoen haalde hij een hoop streken uit om zijn medekandidaten zo min mogelijk geld te laten verdienen. Wij stelden Klaas een paar vragen. Want hoe heeft hij het spel ervaren? Op welke Molactie is hij het meest trots? En wat vindt hij nou echt van de beruchte kloosterhint?

Hoe is het...

13/03/2016

Foto: www.wieisdemol.nl

OPINIE - Dit seizoen werd de uitzenddag van Wie is de Mol? verschoven van de donderdag naar de zaterdag. Het stuitte op veel tegenstand. Maar nu we aan het einde van dit seizoen zijn kunnen we ons afvragen of deze verhuizing een geslaagde zet is of niet.

De verhuizing van Wie is de Mol? van de donderdag- naar de zaterdagavond was een risicovolle zet van de Nederlandse Publieke Omroep (NPO) en daarmee ook...

10/03/2016

Foto: Screenshot uit aflevering 5

EXTRA - Tijdens seizoen 16 van Wie is de Mol? hebben we kunnen genieten van eindeloos lange bountystranden, prachtig azuurblauw water en steile rotswanden. Maar ook de hoofdstad Santo Domingo leverde ondanks de chaos mooie beelden op. Maar welke locaties waren de mooiste? We hebben er acht voor je uitgekozen!

1. De zoutvelden van Baní

Tijdens de tweede aflevering kwam de groep aan op een wel heel...

10/03/2016

Foto: Tunnelvisie / Screenshots uit aflevering 2

OPINIE - De verborgen aanwijzingen. Het blijft een lastig onderwerp voor de makers van Wie is de Mol?. Want hoe geef je aanwijzingen naar de Mol zonder dat het meten onomstotelijk vaststaat wie het is? Dit seizoen ging het mis bij de kloosterhint in aflevering 2, waardoor duidelijk werd dat Klaas de Mol is. Een grote fout, volgens de makers. En dat doet de vraag opkomen: wat moet...

Please reload

Wie is de Mol?
Tunnelvisie, nieuws over Wie is de Mol?
  • White Twitter Icon
  • White Facebook Icon
  • Social Instagram wit

© Tunnelvisie 2013 - 2020

Het is niet toegestaan om zonder toestemming tekst of afbeeldingen van deze website te dupliceren.

- Tunnelvisie, dé website met nieuws over Wie is de Mol? -

  • Twitter_Diep
  • Facebook_Diep
  • Insta_Diep
  • YouTube_Diep
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now