top of page

Wie is de Mol? komt na de zomer terug met een extra seizoen


Extra editie

Foto: AVROTROS


NIEUWS - De Mol is ontmaskerd en het twintigste seizoen is daarmee ten einde. Maar de uitzending eindigde met een wel heel bijzondere aankondiging. Na de zomer keert Wie is de Mol? namelijk weer terug met een extra seizoen.


Wie is de Mol? zendt uit van januari tot maart. Maar dit jaar zal er ook na de zomer een seizoen op tv te zien zijn. Een extra seizoen. Maar wat gaat dat seizoen inhouden?


Wordt het een regulier seizoen, zoals we dat gewend zijn? Of moeten we het misschien toch in een andere hoek zoeken? Wordt het een speciaal seizoen met onbekende deelnemers? In dat geval zou de winactie waarmee kijkers een met de Wie is de Mol?-crew kunnen winnen misschien wel een verborgen selectieprocedure kunnen zijn geweest.


Wat ook nog kan is dat er na de zomer weer een nieuw seizoen van Wie is de Mol? Junior wordt uitgezonden. Dat zou dan het derde seizoen met kandidaten van tussen de 12 en 14 jaar zijn. Eerder werd dat al in 2008 en in 2014 op televisie gebracht.


Maar wat we eigenlijk denken is dat dit een all-starseizoen wordt. Een seizoen met oud-kandidaten dus. Regisseur Rick McCullough heeft op zijn Instagramaccount namelijk ooit gevraagd welke kandidaten en opdrachten we nog eens terug zouden willen zien. En laten die posts nu verdwenen zijn van zijn account. Wordt dit een speciaal seizoen voor het jubileum van het programma waarin oud-kandidaten opdrachten spelen uit twintig jaar Wie is de Mol?


Het is allemaal nog speculeren. Later zullen we er ongetwijfeld meer over horen.


UPDATE 15 maart 2020: Ene Michael Harmstone beweert uit een betrouwbare bron te hebben vernomen dat dit extra seizoen inderdaad een seizoen is met oud-kandidaten die inmiddels ook al is opgenomen. Die bron heeft hem ook verteld dat dit extra seizoen is opgenomen in Italië. Wie die bron is zegt hij niet. Het enige dat hij wil vertellen is dat deze bron hem nog nooit verkeerde informatie heeft gegeven. Interessant...

Gerelateerde posts

Alles weergeven

GERELATEERD

bottom of page