top of page

MolTalk verhuist naar NPO3


Rik en Viviënne

Foto: www.wieisdemol.nl

NIEUWS - Het begon als een livestream op internet, maar tijdens het afgelopen seizoen was MolTalk voor het eerst op televisie te zien. En dat prominent op NPO1. Maar daar komt verandering in. MolTalk verhuist naar een andere zender.


MolTalk blijkt populair onder de televisiekijkers: met ongeveer een miljoen kijkers weet MolTalk toch bijna de helft van de Wie is de Mol?-fans te boeien. In het programma blikken oud-winnaars Rik van de Westelaken en Viviënne van den Assem met andere oud-deelnemers terug op de afleveringen van Wie is de Mol?.


Maar waar MolTalk tijdens het afgelopen seizoen te zien was op NPO1, direct na Wie is de Mol?, verschuift het programma naar NPO3. Dit is te lezen in het nieuwe Molboekje. De talkshow maakt zo plaats voor een nieuw programma van Paul de Leeuw; Wie Steelt Mijn Show?.


Of Rik en Viviënne tijdens het nieuwe seizoen van MolTalk weer de presentatie op zich nemen is nog maar de vraag. Zo presenteert Viviënne inmiddels Goedemorgen Nederland en is Rik overgestapt naar Net 5, waar hij onder andere een nieuw seizoen van Peking Express zal presenteren. Welke oud-kandidaten het programma over zullen nemen is nog niet bekend.



Bron: Molboekje / AVROTROS

Gerelateerde posts

Alles weergeven

GERELATEERD

bottom of page