top of page

Jullie top-10 opdrachten van seizoen 14


Expeditie Robinson

Foto: Screenshot uit aflevering 8, seizoen 14


EXTRA - Na een stemming op de website van Tunnelvisie is de volgende top-10 tot stand gekomen. De leukste en spannendste opdrachten van het seizoen!Test op de jademarkt

10. Test op de jademarkt

Dit was de laatste opdracht van aflevering 2. Het was de bedoeling dat de kandidaten op de markt de testlaptop zo snel mogelijk zouden vinden. Het addertje bij deze opdracht was dat er overal leuke en handige dingen verstopt lagen. Jokers, vrijstellingen en de nieuwe zwarte vrijstelling.


10.000 Boeddha's

9. 10.000 Boeddha's

Bij deze opdracht was het de bedoeling dat de kandidaten vijf Boeddha's zouden vinden tussen pak hem beet 2.000 beelden. En deze moesten ze dan op de foto zetten. Dit was nu niet echt de gemakkelijkste opdracht. Vijf personen die ieder hun eigen Boeddha's zochten? Dat kon gewoon niet goed gaan.Processie

8. Processie

Tygo en Jan-Willem moesten meelopen in een optocht. De anderen moesten hen ontdekken. Dit was bij Tygo vrij makkelijk, omdat hij met zijn kostuum zo opzichtig meeliep. Jan-Willem werd echter niet ontdekt.

Jacht op Freek

7. Jacht op Freek

De jacht op Freek was een leuke opdracht, omdat de kandidaten dachten dat ze hem zijn vrijstelling gingen ontnemen. Al helemaal aangezien ze Art al gevonden hadden. Het was bij deze opdracht de bedoeling dat de kandidaten Freek zouden vinden.


Windmolens

6. Windmolens

Bij deze opdracht werden er drie kleinere opdrachtjes gedaan. De kandidaten konden door deze drie opdrachtjes te doen windmolens wegspelen om zo bij de goede uit te komen. Jan-Willem koos uiteindelijk de goede windmolen en haalde het geld binnen.


Roltrap

5. Roltrap

Bij de roltrapopdracht moest een lijst van twintig woorden van Tygo naar Aaf worden gebracht. Dit moest steeds mondeling worden doorgegeven en er mocht niet worden geschreven. Tygo maakte er al gelijk een potje van door twee andere woorden in de lijst te stoppen en de helft te vergeten.
Drakenbootrace

4. Drakenbootrace

De kandidaten moesten op zoek naar een paar sterke mannen om te roeien. Uiteindelijk bleek, en dat hadden ze kunnen weten, dat zij zelf tegen dat team moesten roeien. Maar doordat ze een sterk team tegenover zich hadden was het extra leuk om dan toch te winnen.
Blik in de toekomst

3. Blik in de toekomst

Dit was een spannende opdracht voor de kandidaten. Zij mochten namelijk een blik in de toekomst werpen. Zo zagen ze de windmolens die ze zouden beklimmen, de topito's die ze gingen ruilen en de vingerafdruk die ze bij elkaar moesten zoeken.
TV-station

2. TV-station

In het TV-station waren allemaal kleine opdrachtjes die gedaan moesten worden om geld in de pot te krijgen. Het maken van plannen wie wat gaat doen, die helemaal verkeerd liepen en de verschillende tijdslimieten maakten die een leuke opdracht.
Expeditie Robinson

1. Expeditie Robinson

De Expeditie Robinsonopdracht staat met stip op 1. Het is geniaal om een TV-programma in een TV-programma te stoppen. Zeker omdat je dit als kandidaten niet ziet aankomen. De kandidaten kregen bij deze opdracht €3.000,- voor in de pot. Makkelijk verdiend zou je denken, maar er waren ook twee kisten op het eiland die elk €1.500,- kostten. In de ene zat eten. Deze werd geopend. In de andere zaten spullen om het verblijf wat leuker te maken, maar deze bleef dicht. Naast het overleven speelden de kandidaten vijf-op-een-rij, maar dan omgekeerd. Snap je het nog? Hieruit moest blijken wie er kans zouden maken op een vrijstelling voor de finale. Uiteindelijk werden dit Tygo en Freek. Na een heuse eilandraad ging Freek er met de hoofdprijs vandoor.

Gerelateerde posts

Alles weergeven

GERELATEERD

bottom of page