top of page

Jullie top-5 opdrachten van seizoen 15


Molverkiezing

Foto: Screenshot uit aflevering 7, seizoen 15


EXTRA - De kandidaten hebben dit seizoen een hoop opdrachten gespeeld, waar wij van konden meegenieten. Maar welke opdracht was nou het leukst? We vroegen jullie te stemmen in een poll en daar kwam deze top-5 uit.Koffers in de trein

5. Koffers in de trein

De opdracht waar zelfs Margriet de zenuwen van kreeg staat op nummer 5. Door het geld heel sneaky te laten verdwijnen zorgde de Mol ervoor dat er, tot verbijstering van de kandidaten, niks verdiend werd.

Karren sjouwen

4. Karren sjouwen

Alhoewel deze opdracht fysiek zwaar was, was de groep zeer gecharmeerd van de hartelijkheid van de lokale bevolking die hen, waar nodig, snel te hulp schoot. En ze verdienden er ook nog eens een flinke smak geld mee.


Lasergamen

3. Lasergamen

De James Bond look-a-like opdracht werd dit jaar, tot grote vreugde van de groep, al vroeg gespeeld. Is laserguns ontwijken in een war zone ingerichte loods per slot van rekening niet de droom van iedereen?Camera's ontwijken

2. Camera's ontwijken

Deze opdracht vergde aardig wat concentratie van de kandidaten. Even niet opletten resulteerde voor enkelingen in mooie kiekjes. Ze hebben hun best gedaan, maar haalden ondanks hun moeite slechts €750,- op.


Molverkiezing

1. Molverkiezing

De Molverkiezing bleek het populairst in de poll. De kandidaten kregen tijdens deze opdracht de taak campagne te voeren voor zichzelf om zo de Tamils over te halen op ze te stemmen. Met de formidale speeches als hoogtepunt kon de opdracht niet mer stuk. De Tamils verdachten Chris ervan de Mol te zijn en zo werd in één klap €2.000,- verdiend.

Gerelateerde posts

Alles weergeven

GERELATEERD

bottom of page