top of page

Wie is de Mol? achtste best bekeken programma van 2017


Wie is de Mol? 2017

Foto: AVROTROS / Michel Schnater


NIEUWS - Wie is de Mol? wordt altijd goed bekeken. Iedere aflevering is tegenwoordig goed voor miljoenen kijkers. Het is dan ook niet gek dat het op de achtste plaats van best bekeken programma's van 2017 staat.


Wie is de Mol? is een populair programma. Dat bleek ook tijdens de aflevering van afgelopen zaterdag. Daar keken maar liefst 2.699.000 mensen naar. Maar ook het seizoen in 2017 scoorde goed. Dat bleek vorig jaar al het best bekeken seizoen ooit te zijn. En uit de cijfers van Stichting KijkOnderzoek (SKO) blijkt Wie is de Mol? heel hoog te scoren in de ranglijst van best bekeken programma's van het afgelopen jaar.


In de totale top-25 die de SKO naar buiten bracht staat Wie is de Mol? op de achtste plaats met gemiddeld 3.589.000 kijkers. Maar in de ranglijst zonder sportprogramma's eindigt Wie is de Mol? zelfs op de vierde plaats. Alleen Heel Holland Bakt, het Eurovisie Songfestival en Boer Zoekt Vrouw Internationaal scoorden beter in 2017.


Maar daar houdt het nog niet op. Wie is de Mol? is namelijk ook te vinden in de top-25 van de meest teruggekeken progamma's van 2017. 1.323.000 mensen keken Wie is de Mol? binnen zes dagen terug. Dit zorgt ervoor dat de show op de tweede plaats eindigt, net achter Boer Zoekt Vrouw Internationaal. Ook MolTalk verschijnt in deze ranglijst. Het napraatprogramma met Margriet van der Linden en Chris Zegers werd door 738.000 mensen teruggekeken binnen zes dagen. Dit is goed voor een achtste plaats.Bron: Stichting KijkOnderzoek

Gerelateerde posts

Alles weergeven

GERELATEERD

bottom of page