top of page

Kijkcijfers aflevering 10: Best bekeken aflevering, best bekeken seizoen


Kijkcijfers aflevering 10

Foto: Tunnelvisie


NIEUWS - Gisteren zat tv-kijkend Nederland weer vol verwachting voor de beeldbuis om te horen wie de Mol nou is. Dat gebeurde zo massaal dat aflevering 10 van seizoen 19 officieel de best bekeken aflevering ooit is. En dat niet alleen, want seizoen 19 verbreekt ook nog eens het record van best bekeken seizoen.


Maar liefst 3.500.000 mensen zagen gisteren op tv hoe Merel Westrik uit de schaduw stapte als Mol. Dat is al een record op zichzelf. Nog nooit eerder keken er zo veel mensen naar een aflevering van Wie is de Mol?. Dat record heeft lange tijd gestaan op naam van de tiende aflevering van seizoen 15. Die trok 3.359.000 kijkers.


En daarmee verbreekt seizoen 19 niet alleen dat kijkcijferrecord. Dit seizoen werd in totaal ook nog eens beter bekeken dat welk seizoen ook. Gemiddeld werd een aflevering door 2.869.400 mensen bekeken. Dat is meer dan het gemiddeld aantal kijkers van seizoen 18, dat tot nu toe het record hield. Dat werd bekeken door gemiddeld 2.582.300 kijkers. Dit is alweer het derde jaar op rij dat Wie is de Mol? haar eigen kijkcijferrecord verbreekt.Bron: Stichting KijkOnderzoek

Gerelateerde posts

Alles weergeven

GERELATEERD

bottom of page