top of page

Kandidaten seizoen 14 bekend


Kandidaten 2014

Foto: Falco Hassink / AVRO

NIEUWS - In de maand oktober maakt Wie is de Mol? de kandidaten van het 14e seizoen bekend in verschillende televisie- en radioprogramma's.


Owen Schumacher

De eerste kandidaat werd bekend gemaakt op 10 oktober in de ochtendshow van Giel Beelen. Tim Kamps, oud-deelnemer uit seizoen 12, mocht het nieuws vertellen. Het bleek Owen Schumacher te zijn, bekend van persiflageprogramma Koefnoen.
Tygo Gernandt
Sofie van den Enk

Op 11 oktober werden nog twee kandidaten genoemd. De Mol van seizoen 13, Kees Tol, ging in Shownieuws op bezoek bij Tygo Gernandt en Sofie van den Enk. Zij zijn de 2e en 3e kandidaat. Tygo is een bekend acteur uit verscheidene films als Oorlogswinter, Süskind en Doodslag. Sofie is presentatrice van onder andere De Rekenkamer en was vroeger Jakhals voor De Wereld Draait Door.
Susan Visser
Aaf Brandt Corstius

In de uitzending van Life4You op 13 oktober was Art Rooijakkers te gast, samen met twee mystery guests. Deze mystery guests bleken Gooische Vrouwenactrice Susan Visser en columniste en schrijfster Aaf Brandt Corstius te zijn. Ook zij doen mee aan het nieuwe seizoen.

Jan-Willem Roodbeen

Op 14 oktober werd de 6e kandidaat bekend gemaakt in de Roodshow van de Avro. Art werd opgebeld en vertelde dat de studio een envelop met een aanwijzing had ontvangen. Deze aanwijzing bleek een telefoonnummer te zijn. Het nummer werd gebeld en de telefoon van Roodshowpresentator Jan-Willem Roodbeen ging over. Hij bleek zelf mee te doen aan het 14e seizoen.


Arjen Lubach, kandidaat uit seizoen 10 en vaste presentator van MolTalk, plaatste op 15 oktober een video op YouTube. Hij liet zien hoe de namen van twee nieuwe kandidaten op een straat in Amsterdam werden geschreven. De namen zijn echter in Kantonese tekens geschreven. Wij kwamen als eerste met de naam Maurice, maar de achternaam vinden is nog een hele opgave. Veel genoemde namen zijn Maurice Lede op de eerste rij en Freek Bartels op de tweede rij.


Daphne Bunskoek

Gerard Ekdom maakt in zijn show op 3FM op 16 oktober nog een kandidaat bekend. Met een vervormde stem beantwoordt deze kandidaat vragen. Als snel werd de juiste naam geraden; de 7e kandidaat is Daphne Bunskoek, actrice en presentatrice bij BNN.
Freek Bartels
Maurice Lede

Nog diezelfde dag maakte Art 2 andere namen bekend, namelijk de namen die op de straat in Amsterdam zijn geschreven. De namen waren inderdaad van Maurice Lede en Freek Bartels. De vermoedens zijn daarmee bevestigd. Dat waren overigens niet de enige vermoedens die Art bevestigde. Hij vertelde ook dat het 14e seizoen van Wie is de Mol? zich afspeelt in Hongkong. Ook dit was al geraden, naar aanleiding van de eerste vrijgegeven beelden. Hierin is Hong Kong Park te zien. Art had dus eigenlijk niets nieuws te melden.


Jennifer Hoffman

En dan de laatste kandidaat. Op 17 oktober werd in RTL Boulevard bekend gemaakt dat actrice Jennifer Hoffman de 10e kandidaat van het nieuwe seizoen is.

Dat gezegd hebbende is alles over het nieuwe seizoen bekend.


Op donderdag 2 januari gaat het 14e seizoen van Wie is de Mol? van start.Bron: AVRO

Gerelateerde posts

Alles weergeven

GERELATEERD

bottom of page