Wie is de Mol? wint Televizier-Ring!


Wie is de Mol? wint Televizier-Ring

Foto: AD

NIEUWS - Vanavond werd de uitreiking van de 48e editite van de Gouden Televizier-ring uitgezonden. Na een lange spanning maakte Sacha de boer de winnaar bekend. De Ring ging naar Wie is de Mol?. Wie is de Mol? verslaat daarmee Flikken Maastricht en Divorce.


Televizier-Ring 2013

Wie is de Mol? was dit jaar voor de zevende keer genomineerd voor de Televizier-ring, maar had nog nooit gewonnen. Zeven maal blijkt scheepsrecht voor Wie is de Mol?, want nu gaan ze met de welverdiende Ring naar huis. Art mocht hem om z'n vinger schuiven, bijgestaan door oud-kandidaten en de crew die elk jaar trouw meewerkt aan dit mooie programma.


De hele avond was vol spanning voor Wie is de Mol?. Na de eerste tussenstand bleek Wie is de Mol? op de voorlopige eerste plaats te staan, op de voet gevolgd door Flikken Maastricht op de tweede plaats en Divorce op de derde en laatste plaats. Het aantal stemmen voor Wie is de Mol? groeide door naar 49%, genoeg voor de overwinng.


Naast de Televizier-ring werden er ook nog andere prijzen uitgereikt. Zo ging de Gouden Stuiver, de prijs voor het beste kinderprogramma, naar het Sinterklaasjournaal. De Zilveren Televizier-Ster Vrouw werd gewonnen door Linda de Mol, terwijl de Zilveren Televizier-Ster Man, waar Wie is de Mol?-presentator Art Rooijakkers ook voor genomineerd was, nu op naam staat van haar neef Johnny de Mol. De Televizier Talent Award ging naar de Mol van 2013, Kees Tol.Bron: Televizier

Gerelateerde posts

Alles weergeven

GERELATEERD

TAGS