top of page

Naast Hongkong nog een tweede Molland?


Locaties van Wie is de Mol?

Foto: Tunnelvisie

NIEUWS - Dat het 14e seizoen van Wie is de Mol? zich af zal spelen in Hongkong, was al bekend. Er werd al gespeculeerd dat Hongkong te klein zou zijn. Nu zijn er harde bewijzen dat Wie is de Mol? verder trekt naar een tweede land, namelijk de Filipijnen.


Filipijnse vlag

De tunnelvisie heeft al en tijdje toegeslagen ondr de Molloten. Verschillende theorieën en verborgen aanwijzingen vlogen over en weer via de sociale media. De eerste beelden en de leader brachten veel teweeg. En nu zijn er in de leader bewijzen gevonden dat Wie is de Mol? verder reist naar de Filipijnen.


In de leader wordt een straatje laten zien met een typische bouwstijl. Door het straatje rijdt een koetsje. In het forum op www.wieisdemol.com werd een foto gepost van een soortgelijk straatje. Dit straatje bleek te liggen in de plaats Vigan. Deze plaats is niet te vinden in Hongkong, maar in de Filipijnen. De straat heet de Calle Crisologo. Daarmee is keihard bewijs geleverd. De foto's zijn te zien in de slide show rechtsboven.


Maar Molloten blijven Molloten en er werd nog verder gezocht naar bewijs. Op wieisdemol2014.nl werd dieper in gegaan op het uithangbord dat in datzelfde straatje te zien is in de leader. Op dat bord stond K.A.'s. Dit blijkt een souvenirwinkel te zijn in, jawel, Vigan.


We kunnen er niet meer omheen. Wie is de Mol? zal Hongkong verlaten en verder trekken naar de Filipijnen. In welke aflevering dit zal gebeuren is nog onduidelijk, maar het zal vast en zeker gebeuren.Bron: www.wieisdemol.com

Gerelateerde posts

Alles weergeven

GERELATEERD

bottom of page