top of page

Dennis Weening uitgeroepen tot beste Mol ooit!


Dennis Weening

Foto: Screenshot uit aflevering 7, seizoen 8

NIEUWS - We publiceerden een tijdje geleden al onze persoonlijke top-5, maar naar aanleiding van de Wie is de Mol?-special brengen we een nieuwe top-3 uit. In de special "13 jaar Wie is de Mol? - Niets is wat het lijkt" was een verkiezing voor de beste Mol aller tijden. Dit was de uitslag.


Beste Mol


Dennis Weening

1. Dennis Weening (Seizoen 8)

Dennis werd verkozen tot de beste Mol van alle seizoenen. Hij zorgde ervoor dat de groep hem volledig vertrouwde en tegelijkertijd heeft hij flink wat geld uit de pot weten te houden. Zelfs in de finale wist hij nog kandidaten te verbazen door als Mol naar voren te stappen. Een combinatie van dit alles leverde hem de titel van beste Mol aller tijden op.


George Langenberg

2. George Langenberg (Seizoen 3)

Op de tweede plaats staat George Langenberg, de übermol. Hij zorgde ervoor dat de kandidaten hem onderschatten en hij kreeg het voor elkaar om 10.000 euro uit de pot te stelen zonder verdacht te worden. Intussen leek hij wel de held van de groep. Deze "fanatieke kandidaat" staat nu op de tweede plaats in de Mollenranglijst.Milouska Meulens

3. Milouska Meulens (Seizoen 6)

Op de derde plaats staat Milouska Meulens. Ze trok voor de kandidaten een rookgordijn op door zichzelf ontzettend dom en naïef te gedrag. De kandidaten trapten er bijna allemaal in. Allemaal, op één na. Ze heeft het zo meesterlijk gespeeld dat ze nu de derde plaats in deze top-3 heeft bemachtigd.


Maar naast de beste Mol werden er ook andere top-3's bekend gemaakt. Hieronder vind je in het kort de uitslagen.


Beste opdracht

Als leukste opdracht werd de heli-hunt in Zuid-Afrika gekozen, waarin de kandidaten in een veld topito's bij elkaar moesten zoeken, terwijl Daniël Boissevain ze vanuit een helikopter af moest proberen te schieten met een lasergun om zijn vrijstelling te verdedigen.

Ook de fabrieksopdracht in Mexico en de laseropdracht in El Salvador scoorden hoog onder de fans.


Meest gegunde finaleplaats

Van de kandidaten die de finale nooit gehaald hebben, werd Janine Abbring de finaleplaats het meest gegund. Ze verbrijzelde een ruggenwervel toen ze bij een opdracht verkeerd op het water terechtkwam en moest toen het seizoen verlaten. Maar vanaf vrijwel het begin van het seizoen verdacht zij al de juiste Mol, Kees Tol.

Dennis Storm stond bij deze verkiezing op de tweede plaats en Arjen Lubach op de derde.


Beste Molactie

De beste Molactie ooit is de veiling met Inge Ipenburg. In deze opdracht konden de kandidaten bieden met het geld uit de pot op onder andere jokers. Bij deze opdracht werd de hele pot leggetrokken, doordat de Mol steeds weer de biedingen opende.

De piñata's in Mexico en de onderhandelingen in het Hófdi-huis in IJsland staan ook in de top-3.


Beste winnaar

En tot slot werd Frédérique Huydts, uit seizoen 6 in Argentinië, als beste winnaar van alle seizoenen gekozen. Ze speelde slim en wist de andere kandidaten te laten geloven dat zij de Mol was. Ook werd deze plaats gegund omdat ze met een fiets een berg beklommen heeft nadat ze van haar kanker af dacht te zijn.

Frédérique wordt gevolgd door Viviënne van den Assem en Art Rooijakkers.Bron: AVRO

Gerelateerde posts

Alles weergeven

GERELATEERD

bottom of page