top of page

Wie is de Mol? Junior terug op de buis


Wie is de Mol? Junior

Foto: AVRO

NIEUWS - In 2008 verscheen het eerste seizoen van Wie is de Mol? Junior op de televisie, waarna het kinderprogramma niet meer werd gemaakt. Nu, zes jaar later, is de serie toch nieuw leven ingeblazen en zullen tien kinderen weer de strijd aangaan met de Mol in hun midden.


Het spel is inmiddels begonnen. Na een periode van selecties is een Mol gekozen die we dinsdag te werk hebben kunnen zien gaan. In Maastricht moesten de kandidaten van tussen de 12 en 15 jaar verhinderen dat een pot met geld kapot zou vallen op d grond en proberen een kopie van de Nachtwacht in Europa's grootste kluis onder de grond te brengen. Met deze opdrachten haalden ze €280,- op.


Dat geld krijgen de kandidaten niet zelf. Iedere kandidaat speelt namelijk voor een bedreigd dier. Het geld gaat naar het dier waar de uiteindelijke winnaar van het spel voor speelde, zoals de olifant, de jaguar of de haai. Dit gaat via het Wereld Natuur Fonds.


Het eerste slachtoffer van de Mol is al gevallen. Lucia zag een rood scherm en moest terug naar huis. Onze verdenkingen gaan uit naar Roeland en Jenny. Hij is volgens ons de Juniormol en volgt daarmee Amin op, die de Mol was in het eerste seizoen in 2008.


Het avontuur zal zich naast Maastricht ook uitbreidn tot Zierikzee, Zeeland.Bron: AVRO

Gerelateerde posts

Alles weergeven

GERELATEERD

bottom of page