top of page

Susan Visser is de veertiende Mol


Susan Visser

Foto: Falco Hassink / AVRO


NIEUWS - Het is dan toch eindelijk bekend: actrice Susan Visser is de veertiende Mol. Zij besodemieterde de groep tijdens hun reis door Hongkong en de Filipijnen. Presentatrice Sofie van den Enk won het spel en ging met de pot naar huis.


Vanavond werd de ontknoping van Wie is de Mol? 2014 uitgezonden en het ging nog tussen Susan Visser en Sofie van den Enk. Eén van deze twee dames is de veertiende Mol. De derde finalist, Freek Bartels zou als winnaar of verliezer uit de bus komen. Van hem weten we sinds aflevering 9 al dat hij de Mol niet is. Art stelt de grote vraag: "wie... is... de Mol?". Het is Susan die naar voren stapt. "Ik ben de Mol!"


Finalisten 2014

En met die woorden weet heel Nederland het nu: Susan Visser is de Mol van Wie is de Mol? 2014. Zij probeerde de pot zo laag mogelijk te houden. Die pot, een bedrag van €16.700,-, werd gewonnen door Sofie van den Enk. Zij had het makkelijk, want Freek vulde de finaletest in op de verkeerde Mol. Sterker nog, hij vulde nog nooit een test in op Susan. Toch heeft hij, dankzij een vrijstelling, de finale weten te bereiken.


En dat alles gezegd hebbende, is alles over seizoen 14 van Wie is de Mol? bekend.



Bron: AVRO

Gerelateerde posts

Alles weergeven

GERELATEERD

bottom of page