top of page

Wie is de Mol? Junior genomineerd voor Gouden Stuiver


Wie is de Mol? Junior

Foto: AVRO

NIEUWS - Nadat Wie is de Mol? er een jaar geleden met de Gouden Televizier-Ring vandoor ging, is het Televiziergala nog niet van Wie is de Mol? af. Wie is de Mol? Junior is namelijk genomineerd voor de Gouden Stuiver!


Wie is de Mol? Junior, het programma waarin kinderen van 12 tot 14 jaar op zoek gingen naar de Mol in hun midden, is genomineerd voor de Gouden Stuiver. Dit is één van de prijzen die op het Televiziergala worden uitgereikt. Deze prijs gaat uiteindelijk naar het beste kinderprogramma op de Nederlandse televisie. Wie is de Mol? Junior neemt het op tegen Checkpoint (EO) en Freek in het Wild (VPRO).


Hiernaast heeft Wie is de Mol? (Junior)-presentator Art Rooijakkers nog een reden om blij te zijn. Hij is, net als vorig jaar, in de race voor de Zilveren Televizierster Man. De andere genomineerden zijn Humberto Tan (RTL Late Night) en Johnny de Mol (o.a. SynDROOM).


De winnaars worden op het Televiziergala bekend gemaakt. Dit zal op 16 oktober plaatsvinden.


[UPDATE]: Helaas zijn noch Wie is de Mol? Junior, noch Art Rooijakkers in de prijzen gevallen. De Gouden Stuiver ging naar Checkpoint en de Zilveren Televizierster Man werd uitgereikt aan Humberto Tan.Bron: Televizier

Gerelateerde posts

Alles weergeven

GERELATEERD

bottom of page