top of page

Nieuw uiterlijk voor de jokers


Nieuwe joker

Foto: Sam Nijssen / AVROTROS

NIEUWS - Ze zijn al sinds het zesde seizoen van Wie is de Mol? van groot belang voor menig onzekere kandidaat; de jokers. De houten schijfjes die een fout beantwoorde testvraag goed rekenen zullen met ingang van het komende seizoen een ander uiterlijk hebben.


Ja, je leest het goed: de jokers krijgen in dit seizoen een nieuw jasje. De vertrouwde cirkelrand is verdwenen en de joker heeft een wat gladder uiterlijk dat in de voorgaande seizoenen. En dat geldt ook voor de zwarte vrijstelling, zoals te zien is in de nieuwe leader. In het Molboekje staat ook een foto met een Wie is de Mol?-envelop tussen een stapel kranten erop. Ook deze enveloppen hebben een nieuw uiterlijk gekregen. Het Mollogo is ook hier de omringende kwijtgeraakt en er loopt een dikke, zwarte streep over de zijkant. De envelop heeft nog steeds dezelfde bruine kleur als de enveloppen vorig jaar ook hadden.


De nieuwe jokers werden bij Serious Request geveild, samen met twee VIP-tickets voor de live-finale van het vijftiende seizoen. De eer was aan Martine, Margriet, Marlijn en Evelien om de jokers aan te bieden in het glazen huis. Tot nu toe heeft dit veilingitem maar liefst €1.161,- opgehaald.

Gerelateerde posts

Alles weergeven

GERELATEERD

bottom of page