top of page

"De Mol zet de boel meteen op scherp"


Art Rooijakkers

Foto: Screenshot uit een video op www.wieisdemol.nl

NIEUWS - Het is de aanloop naar het vijftiende seizoen van Wie is de Mol?. We zijn allemaal heel benieuwd naar wat we kunnen verwachten. Gelukkig lichten Art en de kersverse kandidaten alvast een klein tipje van de sluier op.


Het is een veelgehoorde quote in de aanloop van het aankomende seizoen: "De Mol zet de boel meteen op scherp". Hoe de Mol dit zal doen, wordt natuurlijk niet verteld. Opvallend is dat Ajouad in een interviewfilmpje vertelt dat hij in één van de eerste opdrachten roet in het eten gooit door een puzzel die perfect in elkaar lag door elkaar te gooien, al dan niet expres of per ongeluk. Maar waarschijnlijk is dit niet de actie waarover wordt gesproken. In een ander filmpje vertelt Art namelijk dat deze aanvallende Mol al toeslaat, nog vóór de kandidaten zijn aangekomen op locatie.


Hoe moeten we dit voor ons zien? Beginnen de Mollenstreken al in het vliegtuig naar Sri Lanka? En zo ja, wat voor streek zal de Mol dan leveren? Laat hij of zij een brief met een boodschap achter? Gebeurt er iets met de Molboekjes? De kandidaten konden in ieder geval, naar eigen zeggen, hun tactieken meteen het raam uitgooien.


Het belooft in ieder geval een spectaculaire opening te worden!Bron: www.wieisdemol.nl

Gerelateerde posts

Alles weergeven

GERELATEERD

bottom of page