top of page

Tunnelvisie's Seizoenen Top-5


Oude Mollogo

Foto: AVRO


EXTRA - Inmiddels zijn er veertien seizoenen uitgezonden van Wie is de Mol? en kijken we uit naar een vijftiende seizoen. Maar welk seizoen was nou het leukst? Wij hebben onze persoonlijke top-5 opgesteld.




5. Seizoen 14 - Hongkong, Filipijnen

Fanatieke kandidaten en veel complotten. Dit was een leuk seizoen om naar te kijken. Niet alleen om bovenstaande redenen, maar ook omdat de zwarte vrijstelling dit seizoen geïntroduceerd werd.









4. Seizoen 9 - Noord-Ierland, Jordanië

Het seizoen begon in Noord-Ierland, maar daarna ging de groep de kruisvaarders achterna: naar Jordanië. In beide landen werden leuke opdrachten gespeeld door een leuke kandidatengroep.








3. Seizoen 11 - El Salvador, Nicaragua

Dit seizoen had toch wel een hele leuke groep, met wederom leuke, spannende spellen. Zoals de busopdracht, de opdracht in het verlaten ziekenhuis en de hotelkameropdracht.









2. Seizoen 8 - Mexico

In dit seizoen speelde onze favoriete Mol, Dennis Weening. Dit is misschien wel de belangrijkste reden dat dit seizoen op 2 staat. Hij was zo goed dat slechts één iemand hem kon ontmaskeren.









1. Seizoen 13 - Zuid-Afrika

Afgezien van het mooie decor waar dit seizoen zich afspeelde, had dit seizoen ook nog eens een hele goede Mol: Kees Tol. Het bracht ook mooie en leuke spellen met zich mee.


Gerelateerde posts

Alles weergeven

GERELATEERD

bottom of page