top of page

Wie is de gemiddelde Mol?


Wie is de gemiddelde Mol?

Foto: Tunnelvisie

EXTRA - Tot nu toe hebben we in Wie is de Mol? maar liefst 14 Mollen kunnen ontmaskeren. En nu het vijftiende seizoen in aantocht is, brengt ons dat ook een vijftiende Mol. Maar hoe ziet de gemiddelde Mol eruit? En welke kandidaat uit het nieuwe seizoen voldoet aan deze criteria?


Leeftijd

Ieder jaar heeft de Mol weer een andere leeftijd. De jongste Mol tot nu toe was 26 jaar, terwijl de oudste Mol 49 jaar was. De meest voorkomende leeftijd is 30 jaar, maar de gemiddelde leeftijd van de Mol is: 35,7 jaar.


Geslacht

Van alle Mollen in Wie is de Mol? waren er maar liefst acht vrouwen. Slechts zes mannen werden uitgekozen om de boel te saboteren. Gemiddeld is de Mol dus een vrouw.


Beroep

Vanaf het vijfde seizoen, het eerste seizoen met bekende Nederlanders, hadden de Mollen de volgend beroepen: maar liefst zes Mollen waren acteur of actrice van beroep. Daarnaast waren er drie presentatoren en één journaliste de Mol.Conclusie

De gemiddelde Mol is een vrouwelijke actrice van 35,7 jaar oud. In de kandidatengroep is er iemand die bijna aan dit profiel voldoet: Carolina Dijkhuizen. Carolina is een vrouw, een actrice en komt met 34 jaar het dichtst in de buurt van de gemiddelde leeftijd.


Of Carolina ook daadwerkelijk de vijftiende Mol is, zullen we in het aankomende seizoen zien!

Gerelateerde posts

Alles weergeven

GERELATEERD

bottom of page