top of page

Wie is de Mol? in Frankrijk


Qui est la Taupe

Foto: M6 / RTL - TVI

NIEUWS - Hoewel Wie is de Mol? ongekend populair is in Nederland, loopt het format van het programma in het buitenland niet al te best. Toch lijkt daar verandering in te komen nu Qui est la Taupe? weer in Frankrijk op de buis zal verschijnen.


Wie is de Mol? zal een Franse versie krijgen. Deze show zal uitgezonden worden op de Franse zender M6. Oorspronkelijk komt het idee van het programma Wie is de Mol? uit België, onder de naam De Mol. Maar daar wordt het sinds 2003 niet meer uitgezonden. In Nederland blijft het programma ontzettend populair en wordt inmiddels het vijftiende seizoen uitgezonden.


"Ik denk dat het komt doordat we jaar na jaar het publiek aan ons gebonden hebben. Mensen zijn eraan verslaafd geraakt. We proberen het programma telkens weer iets beter te maken. Wie weet heeft dat er ook aan bijgedragen", aldus presentator Art Rooijakkers.


Intussen is het programma in tien andere landen uitgezonden en het format is al in 50 landen, waaronder Nederland, Duitsland en de Verenigde Staten, verkocht. Nu is Frankrijk aan de beurt om het programma uit te zenden en de Mollengekte op te zetten.Bron: MediaCourant

Gerelateerde posts

Alles weergeven

GERELATEERD

bottom of page