top of page

Wie is de Mol? uitgesteld door heftig incident


Foto: NOS

NIEUWS - Schokkende gebeurtenissen voor de vijfde aflevering van Wie is de Mol? schudden kijkend Nederland goed wakker. Een gewapende man is het gebouw van de NOS binnengedrongen en eiste zendtijd tijdens het 8-uurjournaal. Hierdoor ging het beeld van NPO1 op stil. Door dit heftige incident is besloten om de uitzending van Wie is de Mol? uit te stellen.


Een man, bewapend met een pistool met geluidsdemper dat achteraf nep bleek te zijn, is vandaag het NOS-gebouw binnengedrongen. Hij eiste zendtijd om een speech te houden over zijn motieven. Onder begeleiding van een gegijzelde portier, werd hij naar een studio gebracht die op dat moment leeg was, waar hij live zijn verhaal wilde doen. Het beeld van NPO1 werd hierom op stil gezet. Ook NPO2 ging voor een korte tijd op zwart.


Na 20 minuten was de gijzeling voorbij en werd de man opgepakt. De NOS heeft heftige beelden vrijgegeven over de gijzelnemer en zijn arrestatie. Er is niemand gewond geraakt. Doordat de eindregie van de Nederlandse Publieke Omroep ook werd ontruimd kon de normale programmering, waaronder WIe is de Mol?, niet opgestart worden. Uiteindelijk is door deze gebeurtenissen besloten om Wie is de Mol? niet uit te zenden. De uitzending wordt de volgende dag alsnog om 20.30 uur ingehaald op NPO1.



Bron: NOS

Gerelateerde posts

Alles weergeven

GERELATEERD

bottom of page