top of page

De 8 mooiste locaties van het vijftiende seizoen


Sri Lanka

Foto: Screenshot uit aflevering 1

EXTRA - Het vijftiende seizoen van Wie is de Mol? ging gepaard met een reis door het prachtige Sri Lanka. De kandidaten hebben op veel mooie locaties, spannende opdrachten gespeeld. Wat waren de mooiste locaties die ze tegenkwamen? We hebben ze voor je op een rijtje gezet?

Colombo

1. Colombo

De stad waar de kandidaten de eerste paar dagen verbleven, was ook meteen de grootste van Sri Lanka: Colombo. Het was drukte alom tijdens de opdrachten. Enkele drukke opdrachten waren het trekken van de goederenkarren en het vinden van locals op het treinstation. Colombo is een belangrijk handelscntrum voor Sri Lanka.

Galle

2. Galle

Galle is de hoofdstad van de Zuidelijke provincie op Sri Lanka. In aflevering 4 konden we de mooie, blauwe zee bewonderen tijdens een leuke opdracht. Hier kwamen de kandidaten meer over elkaar te weten. Zo bleken Chris, Rik en Margriet respectievelijk Kukelpapa, Muis en Spruitje genoemd te worden.

Taprobane Eiland

3. Taprobane Eiland

Op het mooie privé-eiland Taprobane werd in aflevering 4 de namenopdracht uitgevoerd. Aan de groep de opdracht van alle mensen op het eiland de namen te onthouden. Ajouad scheen een buitengewoon goed geheugen te hebben, maar het heeft niet mogen baten. Door een foute schatting mislukte de opdracht alsnog. Het eiland heeft dezelfde vorm als Sri Lanka zelf en draagt daarom de oud-Griekse naam voor dit land: Taprobane.

Madugangameer

4. Madugangameer

In aflevering 5 bewezen de kandidaten zich als ware postbezorgers door pakketten te bezorgen op locaties in het grootse Madugangameer. Varend in hun speedboot bezochten ze Nederlandse plaatsen, waar ze hun bestellingen moesten afleveren. Dit alles onder begeleiding van Chris, die een kantoorbaan op zich nam.

Yala National Park

5. Yala National Park

In aflevering 6 verbleven de kandidaten in een prachtig wildpark met haast Afrikaanse landschappen. We zien olifanten, varanen en andere wild beesten. Maar er liep ook een Mol rond, die stiekem boodschappen voor de kandidaten achterliet.

Bandarawela

6. Treintraject

De trein is de meeste relaxte manier om door Sri Lanka te reizen. Voor de kandidaten was het in aflevering 7 echter stressen en haasten, met de kofferopdracht. De lijn waar de kandidaten mee gereisd hebben is de hoofdlijn van Sri Lanka.

Nuwara Eliya

7. Theevelden

In het centrale heuvelland van Sri Lanka bevindt zich Nuwara Eliya. De vele heuvels zijn bedekt met bossen en theevelden waar vrouwen in felgekleurde sari's thee plukken. De kandidaten hadden in aflevering 8 de opdracht in plaats van thee, geld te plukken.

Polonnaruwa

8. Polonnaruwa

De ruïnes van Polonnaruwa vormden het decor van de spannende ontknoping. Hier werd de laatste test gemaakt en bleek Marlijn de verliezend finalist te zijn, Rik de winnaar en Margriet de Mol. Een mooie locatie om het seizoen mee af te sluiten.

Gerelateerde posts

Alles weergeven

GERELATEERD

bottom of page