top of page

Wie doen er mee aan Wie is de Mol? 2016?


Foto: Tunnelvisie


NIEUWS - Het is weer mei en dat betekent dat we de komende maanden weer hard op zoek gaan naar BN'ers die verdacht stil zijn op de sociale media en naar het land waar zij naartoe zouden kunnen zijn vertrokken. Immers, in de periode mei, juni, juli vinden de opnames van een nieuw seizoen Wie is de Mol? plaats.


Naar aanleiding van tips en eigen speurwerk hebben we de volgende lijst opgesteld:


Bart Boonstra

Bart Boonstra

Bart is zanger, acteur en presentator. Als acteur is hij te zien geweest in onder andere Onderweg Naar Morgen en Goede Tijden, Slechte Tijden. Tegenwoordig is hij presentator bij kinderzender Nickelodeon. Bart valt op, omdat hij door het officiële Twitteraccount van Wie is de Mol? wordt gevolgd. Daarnaast zit er vaak een kandidaat in de groep die vooral bekend is onder jeugdige kijkers.

[UPDATE] Bart Boonstra blijkt tijdens de vermeende opnameperiode (begin juni) op pad te zijn geweest voor Nickelodeon. Hij zou dan dus niet mee kunnen hebben gedaan aan Wie is de Mol?.


Ruud Feltkamp

Ruud is acteur en DJ. Hij is vooral bekend van zijn rol als Noud in Goede Tijden, Slechte Tijden, maar hij speelde ook in films als Toscaanse Bruiloft en Kruimeltje. Ruud viel eerder al op, doordat hij stopte met Goede Tijden, Slechte Tijden. Maar nu blijkt dat hij enkele weken vakantie zal nemen en plannen heeft om later weer terug te keren in de soapserie is hij wel heel verdacht. Zal hij meedoen aan het nieuwe seizoen van Wie is de Mol?

[UPDATE] Ruud heeft de laatste tijd verschillende werkzaamheden gehad in Nederland. Zo draaide hij op de première van de film Jurassic World en zat hij in het belpanel voor War Child. Daarom doet hij waarschijnlijk niet mee aan Wie is de Mol?.


Fleur Wallenburg

Fleur is nieuwslezeres voor NOS op 3 op 3FM. Zij zou, na Rik van de Westelaken, zomaar de volgende NOS-medewerker kunnen zijn die meedoet aan Wie is de Mol?. Immers, ze wordt gevolgd door het officiële Twitteraccount van Wie is de Mol?. Daarnaast kondigde ze op hetzelfde sociale medium aan dat ze een vakantie van 3 weken zal nemen (de opnames van Wie is de Mol? duren ongeveer zo lang). Dit deed ze op 28 mei.

[UPDATE] Fleur plaatst op Instagram zo veel foto's van haar vakantie is de Verenigde Staten, dat het haast onmogelijk is dat ze meedoet aan Wie is de Mol?.


Annemieke Schollaardt

Annemieke is radio-DJ bij 3FM. Zij valt op, omdat ze sinds 30 mei niets meer getweet heeft. Daarnaast wordt ze gevolgd door het officiële Wie is de Mol?-twitteraccount en volgt ze zelf nog een aantal Wie is de Mol?-gerelateerde accounts. Dit zou ze kunnen doen ter voorbereiding en om te kijken of we haar misschien doorhebben. Haar volgende radio staat pas voor 20 juni gepland.

Najib Amhali

Najib is cabaretier en acteur. Als acteur is hij te zien geweest in onder andere Valentino en Spion van Oranje. Ook Najib stopte eind mei met tweets versturen. Hij verstuurde zijn laatste tweet op 31 mei. Zou hij daarna op reis zijn gegaan met Wie is de Mol?

[UPDATE] Vlak nadat Najib aan dit artikel werd toegevoegd, tweette hij alweer een foto. Hieruit bleek dat hij momenteel in Spanje is voor de opnames van Bluf 2 en dus niet voor de opnames van Wie is de Mol?.Wietze de Jager

Wietze is radio-DJ bij Q-Music. Hij is bekend van het radioduo Mattie & Wietze. Wietze is al een tijdje niet meer te horen bij Q-Music. Dit zou zijn omdat hij op vakantie is. Maar een BN'er die in deze periode zegt op vakantie te gaan, zou zomaar kunnen liegen. Zou hij één van de nieuwe kandidaten van Wie is de Mol? kunnen zijn?

[UPDATE] Van Wietze werd onthuld dat hij niet meedoet aan Wie is de Mol?, maar aan Expeditie Robinson. De opnames van deze programma's vinden meestal rond dezelfde periode plaats.


Rosa da Silva

Rosa is musicalactrice en is vooral bekend van de musical ANNE, waarin ze de rol van Anne Frank speelde. Rosa heeft al een tijdje niet meer getweet: op 24 mei verstuurde ze haar laatste tweet voor ze een twitterstilte laat vallen. Nu weten we dat ze op 31 mei nog in Nederland was om haar laatste voorstelling in ANNE te spelen, maar daarna horen we niets meer van haar. Is ze daarna met Wie is de Mol? naar een nog onbekende bestemming vertrokken?
Zodra we meer te weten zijn gekomen over potentiële kandidaten of het land van opnames, zullen we de bevindingen op deze pagina plaatsen. Tot die tijd kun jij ons helpen bij de zoektocht! Heb je tips? Laat deze dan achter in de reacties of stuur ons een mailtje naardetunnelvisie@gmail.com!Naar aanleiding van dit artikel schreef Constance van Amstel van de Metro een artikel over de potentiële kandidaten van het 16e seizoen van Wie is de Mol?. Je kunt dit artikel hier lezen.

Gerelateerde posts

Alles weergeven

GERELATEERD

bottom of page