top of page

De Mol terug op de Vlaamse televisie


Foto: VIER

NIEUWS - Het is inmiddels 12 jaar geleden sinds het laatste seizoen, maar de Vlaamse zender VIER heeft bekendgemaakt dat het programma De Mol weer terugkomt op de buis. En dat met onbekende Vlamingen.


De Mol was voor het eerst in 1999 te zien op de Vlaamse televisie en werd een succesvol format dat aan maar liefst 16 landen over de hele wereld verkocht werd. Eén van deze landen is Nederland, waar het programma nog steeds te zien is onder de naam Wie is de Mol?. Maar waar de Nederlandse variant al 15 seizoenen heeft uitgezonden, zijn er van de Mol slechts 3 gemaakt. Het laatste was in 2003 te zien. Maar daar komt nu verandering in.


Gilles de Coster

Presentator Gilles de Coster is nu nog op zoek naar kandidaten die met elkaar de strijd aan willen gaan in het gezelschap van een Mol. En die kandidaten zijn, in tegenstelling tot de kandidaten van Wie is de Mol?, onbekende mensen. Ben jij toevallig een Vlaming die graag mee wil doen? Aanmelden kan hier. En met een beetje geluk kunnen Nederlanders zich ook aanmelden.


De opnames van het programma vinden eind 2015 plaats. Het vierde seizoen van De Mol zal in 2016 op TV te volgen zijn.Bron: VIER

Gerelateerde posts

Alles weergeven

GERELATEERD

bottom of page