top of page

Waar speelt Wie is de Mol? 2016 zich af?


Foto: Tunnelvisie

NIEUWS - Naast de vraag wie de kandidaten zullen zijn van het aankomende seizoen van Wie is de Mol? houden een hoop Molloten zich ook bezig met het achterhalen van de locatie van het nieuwe seizoen. En die lijkt gevonden te zijn!
Eerlijk is eerlijk; we lopen hier een klein beetje achter de feiten aan. Immers, de geruchten over deze nieuwe locatie doen al een tijdje de ronde. Op een fansite met tips over Wie is de Mol? verscheen een artikel over de mogelijke kandidaten van het nieuwe seizoen. Hieronder liet een bezoeker onder de naam Lilly een reactie achter waarin ze vertelt dat iemand Art in het buitenland achter een laptop heeft gespot met een aantal Nederlanders op stoeltjes tegenover hem. Deze onmiskenbare executieronde zou hebben plaats-gevonden in de Dominicaanse Republiek.


Als het verhaal van Lilly klopt betekent dat dus dat Wie is de Mol? het Amerikaanse continent weer eens aandoet. En hier kunnen we weer adembenemende beelden verwachten; Midden-Amerikaanse dorpjes, palmboomstranden, grotten en watervallen. En dat is een veelbelovend vooruitzicht!


[UPDATE] Met de komst van de eerste beelden van het 16e seizoen van Wie is de Mol? lijkt de Dominicaanse Republiek bevestigd als land van opnames.


[UPDATE] Op 12 november werd, tegelijk met de nieuwe kandidaten, de locatie van het 16e seizoen onthuld. Dit bleek inderdaad de Dominicaanse Republiek te zijn!


Het 16e seizoen van Wie is de Mol? zal op zaterdag 2 januari van start gaan op NPO 1.Bron: www.wieisdemoltips.wordpress.nl / Wikipedia

Gerelateerde posts

Alles weergeven

GERELATEERD

bottom of page