top of page

De eerste beelden van Wie is de Mol? 2016


Foto: Screenshot uit de seizoensopening van de NPO


NIEUWS - Het is iets wat de NPO normaal niet zomaar zou doen. Compleet onverwacht werden de eerste beelden van het 16e seizoen van Wie is de Mol? naar buiten gebracht. Een fragment van 5 seconden, weliswaar. Maar wel 5 seconden die ons al een hoop over het nieuwe seizoen vertellen.


De beruchte beelden zaten verwerkt in een video die de NPO naar buiten bracht om het nieuwe televisieseizoen in te luiden. Met fragmenten van diverse programma's worden de kijkers vast lekker gemaakt voor wat komen gaat. En tussen alle fragmenten door verschijnt daar opeens Art Rooijakkers in een tropisch landschap.


De beelden die we zien zijn onmiskenbaar van Wie is de Mol?. We zien een strand langs een blauwe zee, een hoge rots en een kandidaat die de rots beklimt om een kistje te bemachtigen dat volgens Art is verankerd met twee sloten. We weten nu dus al één opdracht: bergbeklimmen. Maar ook het land van opnames is te achterhalen. Leden van het forum op www.wieisdemol.com herkenden de rots al snel als de Playa Fronton. Deze rots is te vinden in de Dominicaanse Republiek, waarvan al langer het gerucht ging dat het nieuwe seizoen zich hier zou afspelen.Bekijk hier de beelden van Wie is de Mol? uit de seizoensopening van de NPO:

De hele seizoensopeningsvideo van de NPO is hier te bekijken.

Bron: NPO

Gerelateerde posts

Alles weergeven

GERELATEERD

bottom of page