top of page

Kandidaten 2016 op bijzondere wijze onthuld


Test op de Dam

Foto: Marius Looijmans

NIEUWS - We hebben langer moeten wachten dan normaal, maar Wie is de Mol? heeft eindelijk de kandidaten van het 16e seizoen onthuld. En dat op zeer bijzondere en spectaculaire wijze!


Op de Dam in Amsterdam verscheen vandaag een tafel met een mysterieuze Mollaptop erop. Eén voor één maakten 11 BN'ers een test op deze laptop. 11 kandidaten voor het nieuwe seizoen van Wie is de Mol?. Je leest het goed: 11. Het leek er even op dat de groep dit jaar groter zou zijn dan in voorgaande jaren. Maar nee, hoor. Eén van deze kandidaten bleek een nepkandidaat. Wie dat was werd duidelijk tijdens een heuse executie. Allemaal onder de neus van een grote groep toeschouwers op de Dam.

Hieronder vind je de kandidaten van het nieuwe seizoen:Airen Mylene

Airen Mylene

Presentatrice. Airen is bekend van Shownieuws. Hier presenteert ze onder andere programma's als Hart van Nederland. Airen was de eerste die achter de laptop plaatsnam.Annemieke Schollaardt

Annemieke Schollaardt

Radiopresentatrice. Annemieke is als radio-DJ te horen op 3FM. Van haar werd al langer gedacht dat ze mee zou doen aan Wie is de Mol?. Door een zogenaamde keelontsteking waardoor ze precies drie weken niet meer op de radio te horen was hielden de Molloten haar al een tijdje in de gaten.

Taeke Taekema

Taeke Taekema

Hockeyer. Taeke is de eerste sporter sinds lange tijd die meedoet. Hij heeft twee keer op de Olympische Spelen gestaan en sleepte hier één medaille in de wacht.Remy van Kesteren

Remy van Kesteren

Harpist. Remy is als muzikant vaak te gast in diverse programma's op radio en TV. Je kunt hem gezien hebben met zijn harp in onder andere De Wereld Draait Door of als kandidaat in De Slimste Mens.Klaas van Kruistum

Klaas van Kruistum

Presentator. Klaas is bekend van Checkpoint. Het programma waar hij een tijdje terug nog een Gouden Stuiver mee won op het Televiziergala. Inmiddels is hij gestopt met Checkpoint en presenteert hij een nieuw wetenschapsprogramma: Klaas kan Alles.


Ellie Lust

Ellie Lust

Politiewoordvoerster. Ellie is als agente misschien een beetje een vreemde eend in de bijt tussen al die acteurs en presentatoren, maar toch ook weer niet. Immers, Ellie is vaak op televisie te zien in programma's als Opsporing Verzocht.


Tim Hofman

Tim Hofman

Presentator. Tim is op televisie te zien bij BNN. Hij is het gezicht van programma's als Spuiten en Slikken en Je Zal Het Maar Hebben.
Cécile Narinx

Cécile Narinx

Journaliste. Cécile is hoofdredactrice van Harper's Bazaar, maar is bij het grote publiek vooral bekend als jurylid bij Project Catwalk en als kandidaat bij De Slimste Mens.


Rop Verheijen

Rop Verheijen

Acteur. Rop is bekend als voormalig Goede Tijden, Slechte Tijden-acteur en tegenwoordig voor zijn rol in de serie Familie Kruys. Rop nam als 10e plaats achter de laptop.

Marjolein Keuning

Marjolein Keuning

Actrice en presentatrice. Marjolein was de laatste kandidaat die de test maakte. Je kunt haar kennen van diverse films en series. Denk hierbij aan Goede Tijden, Slechte Tijden, Baantjer en De Heineken Ontvoering.Na de test vond een executie plaats. Actrice Toprak Yalçiner bleek een nepkandidaat. Zij maakte als 5e de test, maar bleek niet mee te hebben gedaan aan het 16e seizoen van Wie is de Mol?. Maar wie weet zien we haar in een later seizoen wel weer terug!


Het 16e seizoen van Wie is de Mol? zal op zaterdag 2 januari 2016 van start gaan. Art bevestigde tijdens de executie op de Dam dat dit seizoen zich zal afspelen in de Dominicaanse Republiek.Bekijk hier de beelden van de bekendmaking:

Bron: AVROTROS / Metro / Shownieuws

Gerelateerde posts

Alles weergeven

GERELATEERD

bottom of page