top of page

Fanserie moet gedwongen verder onder nieuwe naam


Groepsfoto Wie is de Mol? Inc. Roosendaal

Foto: Een Mol in Roosendaal


NIEUWS - Wie is de Mol? is razend populair. Het is dan ook niet gek dat er hier en daar heuse fanseries ontstaan. Fanatieke Molloten die zelf een Wie is de Mol?-spel organiseren. Zo ook Wie is de Mol? Inc., een intussen erg pupulaire fanserie op YouTube. Maar deze serie moet nu van de AVROTROS haar naam veranderen.


Wie is de Mol? Inc. wordt al drie jaar lang georganiseerd om kijkers van Wie is de Mol? de kans te geven om zelf eens mee te doen aan het spel waar ze al zo lang fan van zijn. Dit spel, dat in verschillende afleveringen op YouTube te zien is, houdt zich aan dezelfde regels als Wie is de Mol? zelf. En ook de naam van het programma en het logo worden gebruikt. En net dat is waar de AVROTROS tegenaan loopt.


Een Mol in Roosendaal

Hoewel de AVROTROS blij zegt te zijn met de achterban van Wie is de Mol? probeert de omroep, samen met producent IDTV, zich te weren tegen dit soort remakes. Hoewel het geen enkel probleem is om met vrienden een potje Wie is de Mol? te spelen, ligt het probleem van Wie is de Mol? Inc. bij het deelnamegeld dat de kandidaten moeten betalen; 250 euro. Dit om zo professioneel mogelijke opdrachten te organiseren.


Hoewel de makers van Wie is de Mol? Inc. enorm balen van de waarschuwing, zullen ze niet stoppen. Na grondig overleg met de AVROTROS en IDTV zullen ze doorgaan onder een nieuwe naam: Een Mol in. Verder hebben ze het logo aangepast en zal er ook het een en ander veranderen in de montage.Bron: Een Mol In / ShowbizzNetwork

Gerelateerde posts

Alles weergeven

GERELATEERD

bottom of page