top of page

Klaas van Kruistum is de Mol, Tim Hofman is de winnaar


Klaas van Kruistum

Foto: Screenshot uit aflevering 10, seizoen 16


NIEUWS - Het hoge woord is eruit: Klaas van Kruistum is de Mol. Dat werd vanavond in de tiende aflevering van het zestiende seizoen, in bijzijn van duizenden Molloten bekend gemaakt.


Hij moest het wekenlang voor zich houden, maar hij mag het eindelijk van de daken schreeuwen. Klaas werkte zijn medekandidaten wekenlang in het geheim tegen. Hij is de zestiende Mol. En dat is een knap lastige taak gebleken. Zeker na het ontdekken van de sluitende kloosterhint en zijn beeltenis op de achterkant van de geldbriefjes. Toch heeft hij zijn rol geweldig vervuld.


De finalisten

Nieuw dit seizoen was het uitstellen van de onthulling van de winnaar van het spel. Normaal weten de finalisten vanaf de ontknoping al wie er wint. Dit keer liep dat ietsje anders. Nadat Klaas op de Dominicaanse Republiek naar voren stapte en vertelde dat hij de Mol was, stopten de camera's met draaien en bleven Tim en Annemieke in het onzekere over wie nou uiteindelijk gewonnen had. Na maanden spanning verlosde Art ze vanavond dan eindelijk uit hun lijden: Tim had bij de finaletest drie vragen meer goed dan Annemieke en is de winnaar van Wie is de Mol? 2016. Hij gaat naar huis met een pot van €13.020,-.Bron: AVROTROS


Gerelateerde posts

Alles weergeven

GERELATEERD

bottom of page