top of page

Jullie top-10 opdrachten van seizoen 16


Restaurantopdracht

Foto: www.wieisdemol.nl


EXTRA - Op de website van Tunnelvisie konden jullie door middel van een poll stemmen op jullie favoriete opdracht van het afgelopen seizoen. Daar zijn de volgende resultaten uitgerold.Kanoën

10. Kanoën

Met een kano gaan de kandidaten de oceaan op om kokers te verzamelen. Ze weten dat er gevaar onder de oppervlakte van het water schuilt, maar wat dat precies is ontdekken ze pas op het moment dat het te laat is. Sommige kandidaten worden door duikers in het water geduwd. Anderen halen geld binnen voor de pot.Televisie-uitzending

9. Televisie-uitzending

Terwijl Annemieke als couch potato woorden moet afstrepen, gaan Klaas, Tim en Taeke aan de slag als nieuwbakken presentatoren bij de lokale omroep van Santiago. Met deze opdracht is €1.000,- verdiend.

Bergbeklimmen

8. Bergbeklimmen

Tegen de rotswand van Fronton Beach staat een versleutelde kist op de kandidaten te wachten. Om de juiste sleutels te verdienen moeten ze de juiste antwoorden geven op de raadsels van Art. Uiteindelijk haalt Ellie de kist naar beneden.
Decor opbouwen

7. Decor opbouwen

In het theater van Cabarete gingen de kandidaten aan de slag als decorbouwers. Hierbij waren er twee complicaties: bijna alles was compleet wit en de ene ruimte moest gespiegeld worden aan de andere.Toeristen ontwijken

6. Toeristen ontwijken

Bij deze opdracht moesten de kandidaten zorgen dat de toeristen in het resort niet in beeld van de camera zouden lopen die Klaas op zijn borst had. Als er een toerist in beeld kwam moesten ze terug naar de start en verloren ze al het geld dat ze hadden gevonden.


Cut-outs

5. Cut-outs

Met twee mooie auto's gingen de kandidaten op weg om de tien cut-outs van henzelf te vinden. Deze cut-outs kregen ze allemaal bij elkaar en ze vonden het eindpunt. Maar het ging mis toen de groep de groepsfoto van de eerste aflevering moest reconstrueren.

St. Francis Klooster

4. Genootschap van oud-Mollen

In het verlaten St. Francis klooster in Santo Domingo is een geheime bijeenkomst van vijf oud-Mollen. De kandidaten moeten een keuze maken tussen informatie verzamelen of joker krijgen. Degenen die kozen voor informatie en het klooster betraden liepen de gezichten van vijf oud-Mollen tegen die ieder iets te vertellen hadden.


Verlaten hotel

3. Verlaten hotel

In het verlaten Sand Castle Resort moesten de kandidaten, nadat hun koffers per ongeluk waren ingecheckt, zelf weer ophalen. Maar dat ging niet zo makkelijk. Het hotel werd namelijk bewaakt door rondsluipende piccolo's die menig kijker lieten huiveren.

Laseropdracht

2. Lasers

De laseropdracht was populair. Bij het fort van Santo Domingo moesten de kandidaten de overkant van het fort weten te bereiken om het geld dat ze meenamen te kunnen potten. Maar dat ging niet zo makkelijk doordat ze werden beschoten met laserguns vanaf het fort en vanaf rondscherende drones.

Pop-up restaurant

1. Pop-up restaurant

Met maar liefst 45% staat de opdracht met het pop-up restaurant stipt op 1! In dit restaurant, genaamd Molino, hadden ze alles wat nodig was om de gasten van een goede avond te voorzien. Alles, behalve een keuken. Het eten moest uit de omgeving, bij diverse restaurantjes, worden opgepikt. Taeke en Rop zagen met hun organisatorisch talent wel zitten om samenwerkingen met die restaurants te sluiten, zodat ze die avond in ieder geval eten aan hun gasten konden aanbieden. Annemieke en Rop werden aangesteld als ober en Taeke, Tim en Klaas gingen aan de slag als fietskoerier. Vanwege gebrek aan pit bij de Dominicaanse koks lieten sommige bestellingen nogal lang op zich wachten. Maar aan het einde van de opdracht blijkt het allemaal toch nog goed te komen. Er wordt in totaal €1.060,- verdiend!

Gerelateerde posts

Alles weergeven

GERELATEERD

bottom of page