top of page

Wie zijn de kandidaten van Wie is de Mol? 2017?


Kandidaten WIDM 2017?

Foto: Tunnelvisie

NIEUWS - We zijn weer in de periode beland waarin het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? wordt opgenomen. En dat betekent dat we weer kunnen gaan speuren naar mogelijke kandidaten! Welke BN'ers zijn opeens voor langere tijd van de radar verdwenen? We zetten in dit artikel alle potentiële deelnemers voor je op een rijtje.


Domien Verschuuren

Domien Verschuuren

Domien is radio-DJ bij 3FM. Hier heeft hij zijn eigen radioshow met de naam Dit Is Domien. In 2014 en 2015 verbleef Domien voor 3FM in het Glazen Huis om geld op te halen voor het Rode Kruis. Hij deelt ook vaak vlogs over zijn dagelijks leven. Domien valt op omdat hij heeft aangekondigd om drie weken niet op de radio te horen te zijn. Daarnaast stopt hij voor onbepaalde tijd met vloggen. Dit omdat hij naar eigen zeggen op vakantie gaat. Maar laat drie weken nou net de opnameperiode van een seizoen Wie is de Mol? zijn. (Foto: LB Entertainment)

[UPDATE] Marit merkte op dat Domien de komende tijd op diverse feesten zal draaien als DJ. Daarom is hij waarschijnlijk toch geen kandidaat in het nieuwe seizoen van Wie is de Mol?.

Stijn van Vliet

Stijn van Vliet

Stijn is programmamaker. Hij is vooral bekend van het TV-programma StreetLab (VPRO). Hij zou zomaar eens een kandidaat in Wie is de Mol? kunnen zijn, omdat hij tijdens diverse mediaoptredens van de groep van StreetLab en hun tijdelijke band Side2Side, dat uit vier man bestaat, afwezig was. En dat zonder uitleg. Zou hij op jacht zijn naar de Mol?

(Foto: StreetLab)​
Diederik Jekel

Diederik Jekel

Diederik is wetenschapsjournalist en schrijver. Hij is bij het grote publiek vooral bekend van programma's als Willem Wever, De Kennis van Nu en zijn diverse optredens in De Wereld Draait Door. Diederik is opvallend, omdat hij normaal gesproken regelmatig actief is op Twitter. Echter, precies tijdens de waarschijnlijke opnameperiode van Wie is de Mol? valt zijn account stil. De laatste tweet die hij verstuurt is van 13 mei. Zou hij zo stil zijn om de reden die we denken?

(Foto: www.diederikjekel.nl)​Roos Schlikker

Roos Schlikker

Roos is schrijfster en columniste in het Parool. Hoewel Roos op Twitter niet stilvalt is ze toch opvallend en mogelijk een kandidaat in het nieuwe seizoen van Wie is de Mol?. Zo tweet ze normaal gesproken regelmatig, maar verstuurt ze vanaf 14 mei alleen nog maar retweets. Pas vanaf 5 juni gaat ze zelf weer berichten schrijven. Opvallend is wel dat haar columns in deze periode nog wel verschijnen. Maar misschien heeft ze dezelfde truc gebruikt als Aaf Brandt Corstius (kandidaat in seizoen 14); haar columns alvast vooruit schrijven. Wie weet? (Foto: Parool)

Jochem van Gelder

Jochem van Gelder

Jochem is TV-presentator. Hij is onder andere bekend van programma's als Willem Wever en Het Beste Idee van Nederland. Ook Jochem laat op Twitter niets meer van zich horen. Op 14 mei verstuurt hij een tweet over het Songfestival, maar daarna blijft het stil. Een deelname van Jochem zou niet gek zijn, aangezien de afgelopen twee jaren ook gezichten van SBS 6-presentatoren tussen de kandidaten prijkten; Viktor Brand in seizoen 15 en Airen Mylene in seizoen 16. Zou Jochem de derde in het rijtje kunnen zijn? (Foto: Showbizznetwork)


Ronald Goedemondt

Ronald Goedemondt

Ronald is cabaretier. Soms laten BN'ers wel een erg duidelijke Twitter-stilte vallen. Zo laat Ronald al vanaf 23 mei helemaal niets meer van zich horen. Het enige dat we van hem weten is dat hij op 8 juni weer voorstellingen heeft. Liet hij deze stilte vallen vanwege de repetities of is hij in een ver land op zoek gegaan naar de Mol?

(Foto: Bob Bronshoff)

[UPDATE] Molzkovicz vertelde ons dat Ronald in zijn periode van stilte optredens had. Hierdoor kan hij niet mee hebben gedaan aan Wie is de Mol?.


​Imanuelle Grives

Imanuelle is actrice. Ze heeft gespeeld in onder andere de film Alleen Maar Nette Mensen en de tv-serie Celblok H. Imanuelle staat op de lijst omdat ze een opvallende stilte heeft op social media. Waar ze normaal actief gebruik maakt van Twitter en Instagram, laat ze van 8 mei tot 10 juni niks van zich horen. En dat is natuurlijk toch wel erg verdacht!

(Foto: SBS 6)
Curt Fortin

Curt is acteur en presentator. Hij heeft gespeeld in onder andere Het Huis Anubis en presenteerde programma's als De Schatkamer en TechTime. Curt is een fervent twitteraar. Maar ook hij laat een stilte vallen in de vermoedelijke opnameperiode van Wie is de Mol?. Namelijk van 9 tot 30 mei. Precies drie weken. Even lang als de gemiddelde opnameperiode van het programma.

(Foto: Ego Company)
Priscilla Knetemann

Priscilla Knetemann

Priscilla is actrice. Ze is bekend van onder andere Spangas en Gooische Vrouwen. Priscilla heeft deze lijst gehaald vanwege de stilte die ze laat vallen op Twitter en Instagram in dezelfde periode als de voorgaande mensen. Zo verstuurt ze op 18 mei haar laatste tweet, om het twitteren op 14 juni pas weer op te pakken. En dat terwijl ze toch regelmatig iets op social media post.

Zodra we meer te weten zijn gekomen over potentiële kandidaten of het land van opnames, zullen we de bevindingen op deze pagina plaatsen. Tot die tijd kun jij ons helpen bij de zoektocht! Heb je tips? Laat deze dan achter in de reacties of stuur ons een mailtje naar

detunnelvisie@gmail.com!

De meeste van deze namen zijn afkomstig van het forum op www.wieisdemol.com.

Gerelateerde posts

Alles weergeven

GERELATEERD

bottom of page