top of page

Een nieuwe aanpak voor Tunnelvisie


Foto: Tunnelvisie

NIEUWS - Het zal je vast niet ontgaan zijn, maar Tunnelvisie is in een nieuw jasje gestoken. Waar je ons kent als het wekelijkse online tijdschrift over Wie is de Mol?, hebben we besloten om een nieuwe richting op te gaan: het tijdschrift wordt vervangen door een nieuwssite.


Tunnelvisie is begonnen als een online tijdschrift over Wie is de Mol? dat wekelijks online uitkwam. Dit hebben we inmiddels al drie seizoenen lang gedaan. Maar nu hebben we besloten het anders aan te pakken. We stoppen met het tijdschrift en gaan verder met een website met nieuws over het programma.


Het is iets waar we lang over nagedacht hebben. Maar hoe leuk we het tijdschrift ook vonden, het werd tijd om ermee te stoppen. De reden is simpel: het was gewoonweg te tijdrovend om naast onze verantwoordelijkheden en verplichtingen te doen. Zeker nu Wie is de Mol? van de donderdag naar de zaterdag is verschoven. Maar helemaal stoppen doen we dus niet. Tunnelvisie wordt een nieuwssite. De meest uitgebreide nieuwssite over Wie is de Mol? die er is! Alles wat maar met het programma te maken heeft, kun je hier teruglezen. Gebeurtenissen tijdens het spel, achtergrondinformatie over de kandidaten, noem het maar op!


Naast nieuws zullen we na iedere uitzending van Wie is de Mol? recaps publiceren. In deze recaps schrijven we over onze eigen verdenkingen wat wij verdacht vonden, waar jij je voordeel weer mee kunt doen tijdens jouw jacht op de Mol. Net als we in het tijdschrift deden dus.

Daarnaast vind je hier ook vele extra's terug, zoals interviews met kandidaten en crewleden, recensies, opiniestukken en een wekelijkse Raad de Kandidaat.


Al met al laten we dus alleen het tijdschriftgedeelte vallen, maar maken we onze content alleen maar uitgebreider. En daar zijn wij zelf, als redactie van Tunnelvisie, enorm enthousiast over!


Wat vind jij van deze verandering? Laat het ons weten in de comments!

Gerelateerde posts

Alles weergeven

GERELATEERD

bottom of page