top of page

De sterrenbeeldenhint


Tekst uit het Molboekje

Foto: Tunnelvisie

NIEUWS - Nu Wie is de Mol? al enkele beelden en een officieel Molboekje heeft uitgegeven, zien veel fans al een hoop aanwijzingen. Wij kunnen dan natuurlijk niet achterblijven en we hebben zelf alles minutieus onderzocht. En we hebben een hint gevonden; de sterrenbeeldenhint.


Deze hint is in combinatie met de eerste beelden en het Molboekje. In de eerste beelden begint Art zijn tekst met de zin "De Mol zoekt dit jaar de balans in extremen". Op zich niks mis mee, maar als je de rest van de hint weet, wordt het toch een behoorlijk verdachte zin.


De Mol is in balans

Dan het Molboekje. Bij de tips and tricks staat als derde tip "De Mol is in balans". Hier zien we het woordje 'balans' weer terugkomen. Bij diezelfde tip staat ook dat de Mol "evenwichtig" is. Evenwicht en balans zijn redelijk gelijk aan elkaar.


In de leader van het veertiendee seizoen is een sterrenhemel te zien. Er wordt dus al aandacht gevestigd op de astrologie. Het valt ook op dat in het Molboekje redelijk wat aandacht wordt besteed aan sterrenbeelden. Bij de pagina's met de sterrenbeelden staat de zin "Benieuwd naar de karaktereigenschappen van de kandidaten? Hun sterrenbeelden kan je misschien verder helpen". En welk sterrenbeeld kun je in balans/evenwicht brengen? De weegschaal, natuurlijk. In de groep is er maar één kandidaat met het sterrenbeeld Weegschaal en dat is Susan.


Is Susan dan de Mol? Het zou kunnen. Als de woorden balans of evenwicht vaker terugkomen in de serie hebben we misschien de Mol al te pakken!

Gerelateerde posts

Alles weergeven

GERELATEERD

bottom of page