top of page

Deelname Wie is de Mol? op bucket list Jochem van Gelder


Jochem van Gelder

Foto: 100% NL


NIEUWS - Zijn naam prijkt al enige tijd op de lijstjes met mogelijke kandidaten voor het nieuwe seizoen. Vandaar ook dat Lex Gaarthuis van de radiozender 100% NL hem eens op de man af hierover ondervroeg. En Jochem deed een opvallende uitspraak.


Jochem laat in de vermeende opnameperiode van het nieuwe seizoen een opvallende twitterstilte vallen. Het is dan ook niet zo gek dat hij geregeld voorkomt op de lijstjes met vermeende kandidaten. Daar wilde radiopresentator Lex Gaarthuis meer over weten en daarom vroeg hij aan Jochem, na een interview over Jochems programma Bonje met de Buren, of hij nou wel of niet meedeed aan Wie is de Mol?.


Opvallend is dat Jochem gelijk een stuk voorzichtiger lijkt te praten als Wie is de Mol? ter sprake komt en ook dat het wel even duurt totdat hij ontkent dat hij in het nieuwe seizoen zit. Wat hij dan deed in die periode? Hij zat, naar eigen zeggen, voor en geheim project voor zijn werkgever in Colombia.


Toch zou het hem wel heel gaaf lijken om een keer mee te doen aan het programma. Het staat op zijn bucket list. Daarom hoopt hij stiekem ook dat de makers van Wie is de Mol? het radiofragment zullen horen. Maar hij wil toch niet te lang over Wie is de Mol? praten, omdat de makers "allergisch zijn voor mensen die te veel lobbyen".


Of dit de werkelijke reden is waarom hij er niet verder op door wilde gaan of dat hij zich gewoon aan zijn geheimhoudingsplicht hield zullen we pas over enkele maanden weten.


Het fragment is hier terug te beluisteren.Bron: 100% NL

Gerelateerde posts

Alles weergeven

GERELATEERD

bottom of page