top of page

Organisator verboden Wie is de Mol?-spel werkt nu samen met IDTV


Wie is de Mol - The Game

Foto: Screenshot uit de trailer voor Wie is de Mol? - The Game


NIEUWS - Wie is de Mol? is een populair programma. Daarom zijn er een hoop bedrijven die graag Wie is de Mol?-bedrijfsuitjes organiseren. IDTV, de producent van Wie is de Mol?, probeert dat al lange tijd tegen te gaan. Maar opvallend genoeg zijn ze nu de samenwerking aangegaan met een bedrijf waartegen ze eerder nog een rechtszaak aanspanden.


Organisator van diverse bedrijfsuitjes, UitjesBureau, werd in 2014 voor de rechter gedaagd. De rechtszaak was aangespannen door IDTV, de producent van Wie is de Mol?. De reden hiervoor was dat UitjesBureau een Wie is de Mol?-bedrijfsuitje organiseerde, volledig in de stijl van het TV-programma. En dat is schending van de rechten die IDTV heeft op het format. Deze rechtszaak werd gewonnen door IDTV en het bedrijfsuitje moest worden geschrapt.


Maar nu is het uitje weer terug, onder de naam Wie is de Mol? - The Game. Verrassend genoeg door een samenwerking tussen UitjesBureau en IDTV. Daarmee is UitjesBureau de enige organisator die gerechtigd is Wie is de Mol?-spellen te organiseren.


Het spel is vanaf nu te spelen in elke stad in Nederland. Het spel is geschikt voor 20 tot 250 personen. Boeken kan hier.Bron: www.eventbranche.nl / www.uitjesbureau.nl

 

Bekijk hier de trailer van Wie is de Mol? - The Game

Gerelateerde posts

Alles weergeven

GERELATEERD

bottom of page