top of page

Spike van Zoest zou best mee willen doen aan Wie is de Mol?


Spike van Zoest

Foto: Metro


NIEUWS - Hoewel het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? op televisie nog moet worden uitgezonden, staan er nu alweer BN'ers te trappelen om zelf mee te doen aan het spannende spel. Zo ook gitarist Spike van Zoest. Dat vertelde hij aan Veronica Magazine.


Spike van Zoest, gitarist bij de band Di-Rect, ziet een deelname aan Wie is de Mol? wel zitten. Dat vertelde hij in een interview met Veronica Magazine. "Wie is de Mol? vind ik een fantastisch programma. Ik kijk het elk seizoen", aldus de muzikant. Maar toch lijkt het erop dat we Spike niet in het aankomende seizoen terug zullen zien. Immers, je moet voor Wie is de Mol? een lange tijd vrij maken. En dat wordt voor Spike lastig, aangezien de opnames van Wie is de Mol? altijd midden in het festivalseizoen van de band vallen. Ook dat liet hij weten in het interview.


Het zou overigens niet de eerste keer zijn dat Spike te zien is in een AVROTROS-programma. In 2014 deed hij al mee aan Maestro. Dit programma, waarin BN'ers een orkest dirigeren, won hij.Bron: MediaCourant

Gerelateerde posts

Alles weergeven

GERELATEERD

bottom of page