top of page

Aflevering 1 Wie is de Mol? meest teruggekeken stream NPO


Aflevering 1 Wie is de Mol? 2016

Foto: Screenshot www.npo.nl

NIEUWS - Wie is de Mol? is een goed bekeken programma, zowel op televisie als online. De Nederlandse Publieke Omroep (NPO) maakte vandaag bekend dat de eerste aflevering van het afgelopen seizoen van Wie is de Mol? zelf het meest teruggekeken programma van dit jaar is!

Ieder jaar weer kijken er een hoop mensen naar Wie is de Mol?. Met name de eerste en laatste afleveringen van een seizoen worden goed bekeken. Zo ook dit jaar. En dat ondanks de verhuizing van Wie is de Mol? van de donderdag naar de donderdag die dit jaar plaatsvond. Toch gaven een hoop mensen aan het programma dan niet live te kunnen bekijken en daarom online terug te moeten kijken.

En nu is de eerste aflevering van Wie is de Mol? 2016 de meest teruggekeken stream op de website van de NPO. Dat maakte de NPO bekend in hun campagne om website van het jaar. Met maar liefst 547.950 kijkers staat deze aflevering boven alle andere teruggekeken programma's. Deze aflevering werd op televisie door ongeveer 2.163.000 mensen bekeken.

Bron: Nederlandse Publieke Omroep, Stichting KijkOnderzoek

Gerelateerde posts

Alles weergeven

GERELATEERD

bottom of page