top of page

Toprak Yalçiner ziet deelname Wie is de Mol? wel zitten


Toprak Yalçiner

Foto: Constance van Amstel

NIEUWS - Ze wordt sinds vorig jaar al streng in de gaten gehouden door Molloten, maar Toprak Yalçiner zal waarschijnlijk niet meedoen aan het zeventiende seizoen van Wie is de Mol?. Maar een deelname aan het programma zou de actrice wel zien zitten.


Toprak Yalçiner, actrice in onder andere Goede Tijden, Slechte Tijden en CMC, zou best mee willen doen aan Wie is de Mol?. Dit liet ze weten in een interview voor Veronica Magazine. "Ik denk dat ik het psychologische gedeelte van Wie is de Mol? heel tof vindt", zegt ze. Maar de vraag is hoe ver ze dan in het spel zou komen. Zelf schat ze haar kansen niet hoog in. "Ik zie veel, maar ik onthou niet alles. Dat is wel jammer, want bij een eliminatie is het bijvoorbeeld wel handig om te weten of de Mol een rood of een zwart topje aan had".


Vorig jaar leek het er even op dat Toprak mee zou doen aan het zestiende seizoen van Wie is de Mol? toen zij, samen met de tien daadwerkelijke kandidaten, plaatsnam achter de testlaptop op de Dam in Amsterdam. Dit bleek echter maar schijn, want Toprak zag een rood scherm bij de executie die volgde. Ze deed niet mee. Maar wie weet zien we haar ooit een keer terug in een nieuw seizoen van Wie is de Mol?.



Bron: MediaCourant

Gerelateerde posts

Alles weergeven

GERELATEERD

bottom of page