top of page

Mysterieuze timer op website Wie is de Mol?


De timer op de website

Foto: Screenshot van www.wieisdemol.nl


NIEUWS - De spanning loopt op nu de namen van de nieuwe kandidaten binnenkort bekendgemaakt zullen worden. En met de komst van een mysterieuze timer op de website van Wie is de Mol? is die spanning al helemaal om te snijden!


Het is al heel lang stil rondom Wie is de Mol?. De namen van de nieuwe kandidaten laten lang op zich wachten. Maar daar komt nu waarschijnlijk verandering in. Op www.wieisdemol.nl verscheen vandaag een mysterieuze timer die aftelt naar aanstaande dinsdag. En zodra de timer op 0 belandt zullen de kandidaten en de locatie van het zeventiende seizoen worden onthuld, volgens een Facebookbericht van Wie is de Mol?-regisseur Rick McCollough.


De timer werd aangekondigd door verschillende mensen die iets met Wie is de Mol? te maken hebben. Dayna Gosselaar, woordvoerster van de AVROTROS, Diana Volbeda, eindredactrice van het programma, en niet te vergeten presentator Art Rooijakkers. Hun aankondiging ging gepaard met de tekst "Trust nobody... only time will tell"; vertrouw niemand... die tijd zal het uitwijzen. Wellicht is dat de grote verborgen aanwijzing van dit jaar, zoals "Het spel verandert niet voor je ogen, het spel verandert achter je rug" dat was in het vorige seizoen.

Als achtergrond van de timer zien we een donker bos vol met mistflarden. Zou dat zijn opgenomen in het land waar Wie is de Mol? 2017 zich afspeelt? Een bosrijk gebied dus.


Zet je wekker: op dinsdag om 10:30 uur gaat het gebeuren!Bron: AVROTROS, www.wieisdemol.nl

Gerelateerde posts

Alles weergeven

GERELATEERD

bottom of page